Det finns alla typer av måltidsförfrågningar som dyker upp i Remy’s Restaurant i Disney Dreamlight Valley. Under hela dagen kommer de olika Disney-karaktärerna att gå till restaurangen och stanna där ett tag så att Disney Dreamlight Valley- spelare kan komma förbi och göra den efterfrågade maten. Vissa förfrågningar är vanligare än andra, och spelare kommer ofta att se många upprepningar.

Ett bra exempel är Fisksoppa, som kunder ofta efterfrågar på Remy’s Restaurant. Den här guiden kommer att visa spelarna hur man gör fisksoppa och vilka ingredienser som kan användas.

Hur man gör fisksoppa

Endast tre ingredienser behövs för att göra Fisksoppa. Inte bara det, de ingredienser som krävs är mycket mångsidiga. Den första ingrediensen är mjölk, den andra ingrediensen är vilken grönsak som helst och den tredje ingrediensen är vilken fisk som helst.

Som sagt, spelare bör vara försiktiga med att inte använda skaldjur som hummer eller räkor, eftersom det kommer att göra en helt annan måltid eftersom spelet klassificerar skaldjur som en annan typ av ingrediens. Det kan också slösa med ingredienser, så Disney Dreamlight Valley- spelare bör vara försiktiga med vad de stoppar i grytan medan de lagar mat.

Hur man får i sig ingredienserna till fisksoppa

Huvudingrediensen i Fisksoppa är naturligtvis fisk. Medan Disney Dreamlight Valley- spelare enkelt bara kan ta sitt fiskespö och fånga fisk från vilken biom som helst, finns det ett sätt att passivt få stora mängder fisk snabbt. Efter att ha genomfört det första vänskapsuppdraget med Moana kommer en båt att dyka upp på Dazzle-stranden. Med jämna mellanrum kan spelare kontrollera båten, och de kommer att se en samling fisk som är redo att hämtas.

Om spelare uppgraderar båten kommer det att ta kortare tid för Moana att fånga mer fisk, och det kommer att finnas ännu mer fisk att göra anspråk på. Den här metoden är det mest effektiva sättet att få mer fisk än vad spelare kan veta vad de ska göra med.

När det gäller grönsaker kan Disney Dreamlight Valley- spelare använda i princip vad som helst. Oavsett om det är en paprika, tomat eller till och med en morot, kommer alla grönsaker som används i detta recept att fungera. Den sista ingrediensen, Mjölk, kan endast fås från Remy’s Restaurant när han har anslutit sig till byn. Alla ingredienser han säljer är mindre än 1 000 stjärnmynt, men om spelare behöver få fler stjärnmynt först finns det en hel del sätt att göra det.

Förändras fisksoppa alls med olika ingredienser?

För det mesta förblir Fisksoppa oförändrad när man använder olika ingredienser. Även om det alltid kommer att se likadant ut, är det enda som kommer att vara annorlunda hur mycket energi som återvinns om Disney Dreamlight Valley- spelare vill äta det själva. Den mest grundläggande versionen av Fisksoppa återställer 978 Energy, men att använda sällsynta eller dyrare ingredienser kommer att resultera i en Fisksoppa som återställer mer energi än så.

Eftersom det är ett lätttillverkat recept som potentiellt kan återställa upp till 1 000 eller mer energi, kanske spelare vill överväga att hålla på något för sig själva nästa gång de går på jordbruk för resurser.

Disney Dreamlight Valley är tillgänglig nu på Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar