Om du är bland de användare som irriterar dig över den ständiga kraschen av Epic Games Launcher, då har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln kommer vi att täcka alla detaljer om Epic Games Launcher Crashing på Windows 11 tillsammans med dess korrigeringar och lösningar. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Den 2018-släppta Epic Games Launcher är en digital distributionskanal för mjukvara och videospel skapad av Epic Games. Startprogrammet erbjuder nedladdningar för spelutvecklingsplattformen Unreal Engine. Det låter också användarna ladda ner unika spel som gjorts internt av Epic Games och licensierade spel från utvecklare. Dessutom får launcher-användarna ibland tillgång till gratisspel och erbjudanden. Epic Games-webbplatsen erbjuder en gratis nedladdning av Epic Games Launcher och innehåller massor av spel. Men spelare står inför kraschproblem i Epic Games Launcher på sin Windows 11.

Epic Games Launcher kraschar på Windows 11: Fixar och lösningar

För att felsöka problemen relaterade till krascher av Epic Games Launcher på Windows 11 kan du prova följande metoder:

1) Kör Epic Games Launcher som administratör ->För att förbättra Launcherns behörigheter och förhindra problem med spelnedladdningar, kör den som administratör genom att högerklicka på den och välja alternativet Kör som administratör.

2) Kontrollera serverstatus -> För att bekräfta att alla Epic Games-servrar fungerar, besök sidan Epic Games Server Status. Ditt problem kan åtgärdas efter att avbrottet upphör om det påverkar Epic Games Launcher eller om det finns ett systemproblem. Du kan också gå till Epic Games officiella Twitter-handtag för att få uppdateringar om serverstatus.

3) Uppdatera grafikkortsdrivrutiner -> Startprogrammet kan sluta krascha om du ser till att du kör de senaste grafikkortsdrivrutinerna. Om inte, måste du uppdatera dina grafikkortsdrivrutiner till den senaste versionen.

4) Kontrollera Epic Games Updates -> Kontrollera om Launcher har kört den senaste uppdateringsversionen. För att kontrollera om det finns väntande uppdateringar, öppna Epic Games Launcher och välj Inställningar genom att klicka på din profilsymbol i startprogrammets övre högra hörn. Välj alternativet STARTA OM OCH UPPDATERA för att uppdatera startprogrammet om du ser ett sådant alternativ dyker upp.

5) Kontrollera systemkrav -> Kontrollera om ditt system är kompatibelt med Epic Games Launcher eller inte. Kraven på mjukvara och spel ökar nuförtiden med tiden. Man bör försöka hålla hårdvarukonfigurationerna så uppdaterade som möjligt på en personlig nivå för att undvika kraschproblem.

6) Starta om Den ultimata lösningen -> Att starta om ditt system kan också vara en effektiv lösning på det här problemet. Men om det inte åtgärdas kan du överväga att installera om Epic Games Launcher.

Så det här var en felsökningsguide för det kraschande numret av Epic Games Launcher i Windows 11. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar