Med en ny säsong av Fortnite kommer en ny säsong full av dagliga och veckovisa uppdrag. Det här är uppgifter som spelare kan utföra för att tjäna sig XP och belöningar för att hjälpa till att höja sin Battle Pass-säsongsnivå. De dagliga uppdragen kommer naturligtvis att bytas ut var 24:e timme, medan de veckovisa uppdragen kommer att byta ut varje torsdag. Varje vecka kommer spelarna att erbjuda tre unika uppdrag att slutföra som kommer att sträcka sig från att använda föremål, besöka platser och allmänna stridsrelaterade uppgifter. När ett uppdrag har slutförts kommer det att ersättas med ett nytt uppdrag tills nästa torsdag anländer, då alla aktuella uppdrag kommer att bytas ut för den nya veckan.

Ett av de första Fortnite- uppdragen att slutföra varje vecka kommer att vara Emote at The Flairship, The Driftwood och No Sweat Insurance. Spelaren kommer att få välja vilken Emote de bestämmer sig för att spela ; de behöver bara se till att de är på rätt platser. Allt detta behöver inte göras i en enda match. Framstegen för uppdragen överförs till varje nytt spel, så så länge som spelare utför uppgiften en gång, kommer den att markeras som klar i den faktiska uppdragsloggen. Att slutföra detta uppdrag kommer att belöna spelare med 20k XP för att gå mot deras Battle Pass-ranking.

Var man hittar platserna

Flairship

Flairship är huvudfartyget som ligger vid Rave Cave på den nordvästra sidan av kartan. Området du behöver känna känslor i kommer att vara inuti själva luftskeppet. Det kommer också att finnas en NPC (kryptisk) som går runt i detta område, så spelare kan leta efter hans chattbubbla för att bekräfta att de är på rätt plats. För att komma in i Flairship kan spelare använda boosters på marken för att flyga upp till antingen luftskeppet eller det stora katthuvudet (båda dessa är anslutna, så båda fungerar). Det finns också rep som hänger ner från luftskeppet som spelare kan använda för att zipline upp till huvudplattformen.

Drivveden

Driftwood är piratskeppet som hittats flytande ovanför Lustrous Lagoon på den nordöstra delen av kartan. Detta är samma område där spelarna hittar NPC Blackheart gå runt. För att komma upp på skeppet kan spelarna antingen använda repen som hänger under själva skeppet eller boosters på toppen av kraterkanten. Emoten kan göras på toppen eller inuti skeppet; båda kommer att räknas för denna plats.

Ingen svettförsäkring

No Sweat Insurance är den höga industriliknande byggnaden som finns i Tilted Towers nära mitten av kartan. Dess mest distinkta egenskap är den stora ballongen som svävar ovanför taket. Till skillnad från de andra två platserna har den här ingen NPC som går runt, men ballongen bör fungera som en tillräckligt referenspunkt för att spelare lätt ska kunna hitta byggnaden. Spelare måste vara inne i själva byggnaden för att emoten ska räknas för detta uppdrag.

Fortnite är tillgängligt för Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar