Oktober månad 2022 markerar 10-årsjubileum av den enormt framgångsrika Forza Horizon-serien. På samma sätt kommer utvecklarna att släppa en stor uppdatering för att markera detta tillfälle. 10-årsjubileumsuppdateringen kommer att vara ett firande av franchisens historia samt att ta med nytt innehåll till spelet. Den här artikeln handlar därför om Forza Horizons 10-årsjubileumsuppdatering och det nya förväntade Midnight Battles-läget som kommer att läggas till i Forza Horizon 5. Här är allt du behöver veta.

Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver om spelets 10-årsjubileumsuppdatering som ger Midnight Battles-läget genom att läsa nedan.

Forza Horizon 10-årsjubileumsuppdatering för att ta med Midnight Battles-läget i Forza Horizon 5: Här är allt du behöver veta-

10-årsjubileumsuppdateringen är en massiv uppdatering som ger nya funktioner såväl som innehåll till spelet. Likaså är en ny funktion som kommer i den här uppdateringen ett helt nytt Midnight Battles-läge. Detta är ett kommande spelläge där spelare kan få bilar som belöning för att vinna PvP Head-to-Head-lopp. Läget är därför ett flerspelarorienterat spelläge. Den här uppdateringen släpps den 11 oktober 2022.

Förutom Midnight Battles-läget finns det också ett antal funktioner samt andra som kommer till spelet med uppdateringen. Det är också viktigt att notera att uppdateringen av Forza Horizon 5 10-årsjubileum också är serie 13 av Forza Horizon 5 Festival-spellistan. Därför betyder det att det fyra veckor långa firandet kommer att innehålla en ny Horizon Story som kretsar kring starten av franchisen.

Vilka andra funktioner och innehåll kommer med 10-årsjubileumsuppdateringen?

Uppdateringen är också inställd på att återvända till fan-favoritmusik från tidigare poster i franchisen. På samma sätt ger uppdateringen också en helt ny radiostation som värd för denna musik. Varje säsong av festivalspellistan kommer också att vara en återuppringning till ett tidigare Forza Horizon-bidrag. Som en hyllning till tidigare bidrag i franchisen kan fansen förvänta sig nostalgiskt innehåll. Nostalgiskt innehåll som att varje säsong har evenemang med jubileumstema, utmaningar och belöningar förväntas också.

Det här var en artikel om Forza Horizon 5 10-årsjubileumsuppdatering. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar