Aranakin’s Old Friend är ett av tre Genshin Impact World Quests som krävs för att låsa upp Memory’s Final Chapter, uppföljaren till Agnihotra Sutra-uppdraget. I den här berättelsen återförenas du med Aranara som heter Aranakin, som har glömt dig och dina äventyr för att rädda Mawtiyima.

Hur man låser upp Aranakin’s Old Friend Sumeru World Quest i Genshin Impact

För att låsa upp Aranakins gamla vän måste du först slutföra alla uppdrag i Agnihotra Sutra World Questline:

  • Stjärnklar natt kapitel
  • Uppstånden måne kapitel
  • Det sista kapitlet

När alla är klara kommer du att låsa upp tre dolda världsuppdrag som inte visas i uppdragsmenyn. De kan göras i valfri ordning, men vi rekommenderar starkt att du följer denna sekvens:

  1. Aranagas minne
  2. Aranakins gamla vän
  3. Aragarus teckning

Hur man slutför Aranakin’s Old Friend Sumeru World Quest i Genshin Impact

Gå till den lilla ön nordväst om Chatrakam-grottan och klättra upp i den grottliknande landformen – dess exakta plats är inringad i bilden ovan. När du kommer nära kommer Paimon att låta dig veta att hon hör en Aranara sjunga. Du kommer att se Aranakin, som kommer att gömma sig när du närmar dig honom. Efter dialogen med Paimon, stanna på samma plats och utrusta Vintage Lyre. Följ uppmaningarna för att spela Rhythm of Revival ( re > do > ti > so > do, de två första på den andra raden, de tre sista på den tredje raden) för att få Aranakin att dyka upp igen.

Därefter måste du följa Aranakin mot hans lilla trädkoja. Väl inne, interagera med den glödande undersökningsplatsen bredvid Aranakin. Interagera sedan med en annan glödande Undersök-plats framför Aranakin.

Efter det måste du gå till andra våningen i huset. Titta upp för att hitta ett hål i taket som du kan klättra upp i med hjälp av repstegen. När du väl är på övervåningen, interagera med Battered Notebook ovanpå ett träbord. Gå sedan tillbaka ner och prata med Aranakin för att ge honom den torkade blomman som du hittade, och slutföra World Quest. Efter att ha slutfört detta uppdrag, såväl som Aranagas minne och Aragarus ritning, låser du upp den sista uppföljaren till Agnihotra Sutra som heter Memory’s Final Chapter.

Kolla in vår guide om hur du hittar skurkarna som gömmer sig i Vimara Village i Genshin Impact för att slutföra ytterligare en uppföljare till en Aranyaka World Questline.

Lämna ett svar