Memory’s Final Chapter är ett världsuppdrag i Sumeru City Reputation Board, och är den sista uppföljaren till Agnihotra Sutra-questline. I det här kapitlet hjälper du Aranaga, Aranakin och Aragaru en sista gång genom att plantera torkade blommor tillsammans i Mawtiyima-skogen.

Hur man låser upp minnets sista kapitel Sumeru World Quest i Genshin Impact

För att låsa upp Memorys sista kapitel måste du slutföra hela Agnihotra Sutra-uppdragslinjen och fortsätta med de tre dolda världsuppdragen nedan i valfri ordning. Vi rekommenderar dock starkt att du följer denna sekvens:

  1. Aranagas minne
  2. Aranakins gamla vän
  3. Aragarus teckning

När allt ovan är gjort låser du automatiskt upp Memorys sista kapitel, som du hittar i uppdragsmenyn.

Hur man slutför minnets sista kapitel Sumeru World Quest i Genshin Impact

Gå till området som är inringat i bilden ovan för att hitta Khayyam. Gå fram till Khayyam för att prata med honom. Han längtar efter att se Aranara, men det verkar som om han inte har några chanser kvar. Efter att han lämnat området kommer de tre Aranara-vännerna att dyka upp i närheten. Prata med Aranaga för att hjälpa dem att plantera de tre torkade blommorna de tidigare fått från dig. Detta kommer att slutföra Memory’s Final Chapter World Quest – men fortsätt läsa för att få en dold prestation.

Snabbspola fram tiden i spelet med två dagar och bege dig till området som är inringat i bilden ovan för att hitta Khayyam bredvid ett annat läger, som ligger under svampens huva. Prata med honom för att få världens underverk som heter A Walnut Tree Amidst the Gardens och en extra Primogem-belöning. Om du inte ser Khayyam, se till att du har slutfört Memorys sista kapitel och försök att se till att det också är dagtid.

Kolla in vår Genshin Impact Until Vana is Healed World Quest-guide för att slutföra ytterligare en uppföljare till en Aranyaka World Questline.

Lämna ett svar