Det finns många sätt att växa dina enheter i The DioField Chronicle. En av dem är att investera poäng i skicklighetsträdet. Skill Tree är en uppgraderingsmeny som låser upp tidigt i spelet, så att du kan investera färdighetspoäng eller SP för att uppgradera dina karaktärers färdigheter. Men hur fungerar det exakt? Den här guiden kan hjälpa dig att förstå färdighetsträdet bättre.

Hur man använder skicklighetsträdet i The DioField Chronicle

För att uppgradera den färdighet du vill ha, håll ned X- eller A-knappen för att bekräfta ditt val.

Det finns fyra färdighetsträd i DioField—ett för varje enhetstyp. Om du uppgraderar en färdighet i trädet kommer alla enheter som har färdigheten utrustade att dra nytta av uppgraderingen. Vilken typ av färdigheter som en enhet kan ha beror på deras nuvarande vapen, så se till att kontrollera dem innan du gör ett köp.

Färdighetsträdet låter dig låsa upp nya färdigheter och uppgradera de som erbjuds med dina vapen. Du kan till och med uppgradera vapenkunskaper som du inte har tillgång till ännu.

Var ska jag investera min SP i The DioField Chronicle?

Eftersom SP delas mellan fyra Skill Trees, måste du vara mycket försiktig med var du investerar dem. Några bra inledande metoder inkluderar:

  • Uppgradera offensiva färdigheter som du använder ofta (både för snabbare nedkylning och extra skada)
  • Uppgradering läker

Naturligtvis, eftersom varje spelare har olika strategier som de föredrar, är det bästa draget att alltid tänka på de färdigheter du använder ofta och investera dina poäng i dessa. Om du förstör kan du återställa din SP-tilldelning med 10 000G.

Hur man får mer SP i The DioField Chronicle

SPs kan tjänas som uppdragsbelöningar under huvud- och underuppdrag. Försök därför ditt bästa för att uppfylla alla extra mål. Det behöver inte vara under ditt första försök heller. När du är lite starkare kan du göra om dina tidigare strider i Practice Battle. Du kommer åt den genom att välja kartan i samma rum som institutet är i.

För mer hjälp med The DioField Chronicle, ta en titt på några av våra andra inlägg här på Volsiz.

Lämna ett svar