Slime Rancher 2 är ett avslappnat äventyrssimuleringsspel tillgängligt på PC och Xbox Game Pass. Efter händelserna i den första Slime Rancher fortsätter du att spela som Beatrix och utforska en helt ny plats på Rainbow Island. Det finns mycket att upptäcka på den mystiska ön med massor av nya Slimes, Tech och konstiga hemligheter som ska redas ut. Du kommer att behöva odla så många Plorts som möjligt för att uppgradera din utrustning, tjäna nya pengar och trivas i den nya världen. Så här kan du förvara dina Plorts för förvaring.

Hur man lagrar Plorts i raffinaderiet i Slime Rancher 2

Raffinaderiet är ett bra ställe att förvara dina skördade plorts, men du kommer inte att kunna ta bort dem när du väl har gjort det. Plots som du lagrar här används enbart för uppgraderingar av din teknik och Vacpack, som är avgörande för din resa på Rainbow Island. Du kan hitta ett raffinaderi på den nedre nivån av ditt vinterträdgård med en hamn att skjuta dina Plorts in i. Om du aktiverar raffinaderiet visas alla plotter du redan har lagrat inuti.

Det finns också mindre raffinaderihamnar runt om i naturen när du utforskar, vilket gör det enkelt att förvara dina Plorts där för senare användning. Senare kan du låsa upp en Refinery Link Warp Tech på din Fabricator, så att du kan lagra plorts i raffinaderiet från vilken plats som helst. Men om du vill lagra dina Plorts för att sälja eller använda för att hybridisera dina Slimes, kan du lägga dem i Silos istället.

Hur man lagrar Plorts i Silos i Slime Rancher 2

Silor är förvaringscontainrar som kan placeras på tomter med 450 newbucks. De har flera platser tillgängliga för att placera Plorts eller andra föremål som du vill spara till senare, så att du kan lägga in dem och ta ut dem när som helst. Aktivering av silon kommer att växla till nästa öppna lucka. Du kan också köpa uppgraderingar till Silo för att öka ditt lagringsutrymme.

Plots är ett viktigt material i spelet som krävs för att skapa uppgraderingar, tjäna pengar eller bilda hybridslimes. Du kommer att vilja få så många som möjligt för att fortsätta din resa på ön, och att lagra dem i raffinaderiet eller silorna gynnar denna ackumulering.

Letar du efter mer Volsiz Slime Rancher 2-innehåll? Kolla in våra guider om alla kartdatanoder i Rainbow Fields i Slime Rancher 2 eller Hur du snabbt tjänar nya pengar i Slime Rancher 2!

Lämna ett svar