Valheim Ymir Kött; någonsin hört talas om det? Det har du kanske inte gjort, eftersom detta är en av Valheims mest sällsynta resurser. Eller kanske du har, men efter att ha sprungit runt på kartan har du fortfarande inte hittat den. Nåväl, här är grejen: Ymir kött kan bara köpas från Valheims bofasta handlare: den blå dvärgen som heter Haldor.

Om du vill veta hur du hittar handlaren, hur mycket guld du ska ta med dig och vad du ska tillverka med detta nya material, här är allt du behöver veta om Ymir Flesh i Valheim.

Valheim tips | Valheim arbetsbänk | Valheim reparation | Valheim frön | Valheim färdplan | Valheim Game Pass | Valheim äldste kallelse | Valheim fusk och spawn objekt lista | Bästa Valheim rustning | Valheim Benmassa | Valheim flint | Valheim hantverksprogression | Så planterar man frön i Valheim | Hur man tämjer galtar i Valheim | Valheim korn och lin | Valheim Black Metal

Hur man använder Ymir Flesh i Valheim

Som förklarats ovan är det enda sättet att få Ymir Flesh i Valheim genom att hitta Haldor, köpmannen i Valheim. Han har alltid hittats i Schwarzwald-biomen (kolla in alla Valheim-biomer om du vill ha mer information där) så om du inte har upptäckt honom ännu, fortsätt att utforska och kolla in vår guide länkad i introt som har mer information om det svårfångade handlare. Det kostar 120 mynt för en Ymir Flesh, vilket är en betydande summa under de tidiga stadierna av spelet.

I Valheim har Ymir Flesh två användningsområden, och båda är som en hantverkskomponent ​​nej, du kan inte äta Ymirs kött. Det första receptet Ymir Flesh används i är för Iron Sledge, ett av de bästa Valheim-vapnen. Här är hela receptet på Iron Sledge:

  • 10 Forntida Bark
  • 30 Järn
  • 4 Ymir Kött
  • 1 Draugr Elite Trophy

Iron Sledge ger 55 trubbiga skador med hela 200 knockback-krafter, vilket gör den till ett fantastiskt vapen för att rensa utrymme och slå flera fiender samtidigt.

Men om du är begränsad med hur mycket Ymir Flesh du kan köpa, rekommenderas det att du sparar ihop till Frostner, det andra vapnet du kan använda Ymir Flesh till. Här är hela Frostner-receptet:

  • 10 Forntida Bark
  • 30 Silver
  • 5 Ymir Kött
  • 5 fryskörtlar

Denna silverhammare dränerar uthållighet från alla fiender som inte är frost, tillsammans med 35 trubbiga, 40 frostskador och 20 spritskador, med 120 knockback-kraft. Att tappa fiendens uthållighet gör att de rör sig mycket långsammare än vanligt, så du bör bära Frostner med dig när du inte är i bergsbiomet.

Att tillverka både Frostner och Iron Sledge kommer att kosta 1080 mynt för totalt nio Ymir Flesh. Men om du har pengarna sparade är det mer än värt det.

Lämna ett svar