DioField Chronicle är ett strategispel i realtid. Det kommer att krävas snabbt tänkande och mycket paus för att få ut det bästa av dina karaktärer, så att de inte går under. På grund av realtidsnaturen är det väldigt lätt att tappa koll på enheternas hälsa, men exakt hur återställer du HP till dina enheter i The DioField Chronicle?

Hur du fyller på din HP i The DioField Chronicle

Det finns några sätt att återställa HP i The DioField Chronicle. Du kan hitta Green Jade Fragments, använda potions, passiva förmågor och få en Magicker-karaktär eller en Magilumic Orb för att läka dina enheter. Vissa sätt att läka är bättre än andra, men andra kräver att du inte använder din dyrbara EP.

Alla sätt att läka i The DioField Chronicle

Gröna jadefragment

Green Jade Fragments är ett sätt att läka dina enheter gratis, men avvägningen är att de är en inkonsekvent nedgång i den första delen av spelet. Om en tappar, plocka upp den, och alla enheter kommer att ha en viss HP återställd. Det blir inte mycket, men det är bättre än ingenting.

Du kan få en förmåga för Fredret som till 100 % kommer att släppa ett Green Jade Fragment vid en fiendes nederlag. Förmågan heter Physical Protection men kostar tio Ability Points att skaffa. Det kommer att ta ett tag att få.

Potions

Potions är din regelbundet startande läkningsmetod i de flesta RPGs. Ändå kan du i DioField Chronicle bara utrusta två drycker av något slag i ditt sällskap på fyra. När en dryck väl har använts är den borta för gott. Den fylls inte på efter att uppdraget är över. Du måste spendera Guld i butiken för att köpa en till. Allt eftersom du utvecklas kommer mer varierade drycker, såsom drycker som återställer både HP och EP, att bli tillgängliga.

Passiva förmågor

Vissa karaktärer kan du förvärva passiva helande förmågor. Izelair är en av dessa karaktärer. Genom att spendera tio Ability Points kan du låsa upp en förmåga som heter Rude Health, som återställer 1 % av HP var tredje sekund. Det verkar inte mycket, men den här förmågan kan uppgraderas för att öka andelen återställd hälsa. Och väldigt mycket som ett Green Jade Fragment, inget att håna.

Magicker enhet

Inte långt in i Diofield Chronicle kommer du att få en Magicker-enhets huvudkaraktär som utmärker sig på healing. Från och med detta ögonblick kommer healing att tillägnas denna karaktär till 80 %, med användning av drycker under svåra omständigheter. Och Green Jade Fragments för en gratis liten boost.

Magilumic Orbs

Efter att ha tagit emot din Magicker-enhet måste du slutföra en Sub Quest som heter The Chains that Bind en kort stund senare. Du kommer att få en gratis Magilumic Orb under detta uppdrag, som helt handlar om healing. Den här Orb behöver dock två TP-mätsteg för att fyllas istället för att bara använda en för att kalla Bahamut.

För mer, The DioField guidar om Volsiz. Kolla in Hur man avbryter fiendens färdigheter i The DioField Chronicles eller Alla karaktärer och röstskådespelare i The DioField Chronicles.

Lämna ett svar