Om du är ett fan av FIFA-serien är du förmodligen redo för att spela FIFA 23 när den släpps. Inför den officiella releasen kan fans som tidigare varit en del av FUT-klubben komma in tidigt och njuta av fördelarna med FUT 23-webbappen.

Hur får man webbappen för FIFA 23?

För att gå med i FIFA 23-webbappen måste du gå till huvudwebbsidan. Väl där måste du logga in på ditt befintliga FUT Club-konto. Om du inte har en, kan du göra en vid det här laget, men du måste vänta tills FIFA 23 släpps för att gå med.

Härifrån har du tillgång till webbappen. Eftersom det är en webbaserad app behöver du inte göra några extra nedladdningar eller installationer som du gör med mobilappen. Du kan helt enkelt besöka sidan och använda den. Det är här du kan organisera, hantera och överföra föremål för ditt FIFA 23-spel. Du kan också använda webbappen för att köpa paket till ditt spel.

Vem kan använda FIFA 23-webbappen tidigt?

Endast de som hade ett FUT Club-konto för FIFA 22 före augusti 2022 kan gå med i webbappen innan spelet lanseras. Om du inte tidigare varit en del av FUT-klubben kommer du inte att kunna gå med i webbappen som en del av tidig åtkomst. Detta innebär att spelare som inte registrerade sig före augusti 2022 kommer att ha möjlighet att gå med i webbappen för FIFA 23 efter lanseringen av FIFA 23 den 30 september 2022.

Vill du läsa mer om FIFA 23? Om så är fallet, gå över till FIFA 23 crossplay, förklarat på Volsiz.

Lämna ett svar