Det finns många användbara uppgraderingar tillgängliga i Slime Rancher 2. Många av dessa uppgraderingar är bra att ta tag i i början av spelet, men de kräver en del material för att låsas upp. Pulse Wave är en av uppgraderingarna som kan hjälpa spelare mycket, speciellt om de har valt de högre svårighetsinställningarna.

Var man kan låsa upp uppgraderingar i Slime Rancher 2

Att uppgradera och låsa upp saker kan vara svårt att komma på i början. Uppgraderingsplatsen hittar du nedanför spelarens hus i Konservatoriet. För att hitta det underjordiska labbet bör spelare gå till Plort Marketplace och titta till vänster. Det kommer att finnas en mörk trappa som leder ner till en dold del av basen. Det är här spelare kan hitta Fabricator, maskinen som används för att låsa upp de flesta uppgraderingarna i spelet.

Hur man låser upp Pulse Wave i Slime Rancher 2

Pulse Wave är en av de svårare uppgraderingarna att skapa på Fabricator, men det är väl värt ansträngningen, särskilt för spelare som spelar med högre svårighetsgrad. Denna uppgradering kräver många olika resurser som kan hittas över hela världen så den kommer troligen inte att vara tillgänglig för de flesta spelare i början av spelet.

  • 450 Newbucks
  • 10 fladdrande plots
  • 10 Vild honung
  • 10 Jellystone

Vad gör Pulse Wave i Slime Rancher 2

Pulsvågen avger en stötvåg när den används som trycker tillbaka Slimes från karaktären. Detta är väldigt användbart när man blir överkörd av Tarr Slimes eller Feral Slimes och kan verkligen komma till nytta i ett nafs.

Intresserad av andra användbara Slime Rancher 2-guider och vill läsa mer? Kolla in alla kartdatanoder i Rainbow Fields i Slime Rancher 2 på Volsiz!

Lämna ett svar