SP eller skicklighetspoäng är resurser som du behöver om du vill uppgradera eller låsa upp nya färdigheter i dina Skill Trees. Det finns fyra färdighetsträd totalt ett för varje enhetstyp i The DioField Chronicle och alla delar en SP-pool. Om du vill att dina enheter ska ha maximal kompetens, kommer du att behöva mycket SP. Trots allt kan attacker bara göra så mycket. Det är färdigheter som vinner dina strider i det här spelet.

Kan jag grinda för SP i The DioField Chronicle?

Du kan inte slipa SP. SP belönas till dig om du lyckas klara valfria uppdrag som du får i dina huvud- och underuppdrag (som ”inga allierade fallna i strid”). Därför är det snabbaste sättet att tjäna SP att slutföra uppdragen när du är beredd att anta utmaningen.

När du tar uppdraget och sidouppdragen verkar för svåra till en början, stressa inte. Bara slutföra det! Om du inte klarar uppdragen kan du försöka igen senare i Practice Battle. Practice Battle-bordet är i samma rum som institutet är i.

Efter två berättelserelaterade strider, gå till Practice Battle-bordet och gör om ditt tidigare uppdrag. Du bör överlevas tillräckligt för att rensa det snabbt.

Silverkanten här är att eftersom enheter av samma typ delar ett Skill Tree, drar många människor nytta av dina uppgraderingar på en gång. Om du förstör din SP-allokering kan du återställa allt med 10 000G. Men eftersom att vinna tidiga strider knappt kommer att belöna dig med 1/10 av det beloppet, är det bäst att vara försiktig med var du investerar din SP.

För mer hjälp med The DioField Chronicle, ta en titt på några av våra andra inlägg här på Volsiz.

Lämna ett svar