Mystiska pelare har dykt upp i Wacky Wizards och det är upp till oss att förstöra dem innan de förstör kartan! Efter att ha brutit ner de fyra pelarna och stoppat sprickan från att skapas, kommer spelarna att få den grekiska hjälmingrediensen som sedan kan användas för att skapa alla typer av nya drycker. För att lära dig mer om hur man får tag på denna ingrediens, fortsätt att läsa nedan.

Hur man låser upp den grekiska hjälmingrediensen i Wacky Wizards

När du leker in i Wacky Wizards, ta dig mot raketskeppet och grottan där vi hittade Flamey-ingrediensen. Mellan dessa två platser bör vara en liten ö med fyra pelare.

För att förstöra dessa pelare måste vi ta med en specifik ingrediens från vår ingredienstabell till var och en. För att komma igång, teleportera tillbaka till din kittel, ta tag i chiliingrediensen och gå tillbaka till pelarna. Med chiliingrediensen i handen, gå fram till ispelaren och håll E för att använda chilin på den. När du gör det borde pelaren explodera!

Ta sedan glassstrutens ingrediens från ditt bord och ta med den till eldstolpen. När du använder den här ingrediensen på pelaren ska den falla sönder.

Den tredje ingrediensen som du måste ta med till ön är ingrediensen Solglasögon, som, när den används på den ljusa pelaren, kommer att smula den i bitar.

Slutligen, gå tillbaka till ditt bord och ta tag i Dynamite- ingrediensen. Efter att ha använt denna ingrediens på stenpelaren och stängt sprickan för gott, bör den grekiska hjälmingrediensen dyka upp mitt på ön.

För att lägga till den grekiska hjälmen till din samling, teleportera helt enkelt tillbaka till din kittel, släng ingrediensen inuti och tryck på Spawn-  knappen för att börja brygga. Efter bara några sekunder bör Arrow Flurry- drycken dyka upp.

Grekisk hjälmdrycklista

Listan nedan innehåller alla de för närvarande kända grekiska hjälmdryckerna.

638 Pil-flurry Grekisk hjälm Starta pilar!
639 Namnlös Grekisk hjälm + giraffhov Spring för nära solen
640 Kasta-blixt Grekisk hjälm + Ethereum Crystal Starta blixten!
641 Medusa Grekisk hjälm + kameleont Förvandlas till sten
642 Trojansk häst Grekisk hjälm + hästsko Skaffa en trojansk hästvän som följer dig!
643 Spartanska-nudlar-armar Grekisk hjälm + poolnudla Skaffa spartanska nudelarmar

Letar du efter mer Wacky Wizards-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur man får tag i Egyptian Head-ingrediensen i Roblox Wacky Wizards eller hur man får tag i Paintbrush-ingrediensen i Roblox Wacky Wizards här på Volsiz!

Lämna ett svar