Slime Rancher 2 är ett ganska stort spel när det gäller utforskarbart område och spelare kommer att samla ihop många olika föremål under sina resor. Ett av de största hindren i det tidiga spelet är den begränsade bärkapaciteten som spelarens tankar kommer att ha från början. Detta kan åtgärdas med Tank Booster- uppgraderingen. Denna uppgradering är en av de bästa tidiga speluppgraderingarna som finns.

Var man kan låsa upp uppgraderingar i Slime Rancher 2

Att uppgradera och låsa upp saker kan vara svårt att komma på i början. Uppgraderingsplatsen hittar du nedanför spelarens hus i Konservatoriet. För att hitta det underjordiska labbet bör spelare gå till Plort Marketplace och titta till vänster. Det kommer att finnas en mörk trappa som leder ner till en dold del av basen. Det är här spelare kan hitta Fabricator, maskinen som används för att låsa upp de flesta uppgraderingarna i spelet.

Hur man låser upp Tank Booster i Slime Rancher 2

Tank Booster är en av de lättare uppgraderingarna att låsa upp i början av spelet på grund av att dess Plort-krav är en relativt vanlig Slime-typ. Tabby Plorts som behövs för att skapa denna uppgradering kan hittas ganska tidigt i spelet, och det enda andra som behövs är Newbucks. Den fullständiga listan över material som behövs för att låsa upp denna uppgradering finns nedan.

  • 450 Newbucks
  • 10 Tabby Plorts

Vad gör Tank Booster i Slime Rancher 2

Tank Booster kommer att tillåta spelare att bära upp till 30 enheter av vilket föremål de än väljer att fylla en tankplats med. Tank Booster kan uppgraderas för att möjliggöra ännu mer kapacitet senare i spelet, men den första uppgraderingen är väl värt ansträngningen det tar att låsa upp.

Intresserad av andra användbara Slime Rancher 2-guider och vill läsa mer? Kolla in alla kartdatanoder i Rainbow Fields i Slime Rancher 2 på Volsiz!

Lämna ett svar