Att hitta Valheim-silver är ganska viktigt, eftersom det är ett nödvändigt material för att tillverka föremål som Crystal Battleaxe, Drake Helmet, Frostner och Lox Cape. Jämfört med andra Valheim-resurser används det i många viktiga recept.

Det är dock svårt att hitta en stor bunt Valheim-silver om du inte vet var du ska leta, speciellt eftersom många silvermalmsår är gömda under jorden. Det finns en speciell metod för att enkelt hitta dem, utan att spendera timmar på att ströva omkring i bergen förgäves. Här är all information du behöver för att hitta silver, smälta det och använda det i att skapa recept.

Valheim tips | Valheim arbetsbänk | Valheim reparation | Valheim frön | Valheim köpman | Valheim biomes | Valheim färdplan | Bästa Valheim-vapen | Valheim Game Pass | Valheim äldste kallelse | Valheim fusk och spawn objekt lista | Bästa Valheim rustning | Valheim flint | Valheim hantverksprogression | Så planterar man frön i Valheim | Hur man tämjer galtar i Valheim | Valheim korn och lin

Hur man får silver i Valheim

Om du inte har börjat utforska bergsbiomet efter att ha besegrat Valheim Bonemass-bossen ännu, oroa dig inte för att skaffa silver; chansen är stor att du kommer att dödas innan du kan få mycket av det av vargarna och draken som befolkar regionen. När du har tagit ner Bonemass dock och du är fullt utrustad i järn, är du redo att få lite Valheim-silver.

Silvermalm kan hittas i ådror i hela bergsbiomet, ibland på ytnivå, men ofta gömd under marken. Det betyder att du måste använda Wishbone som erhållits genom att besegra Bonemass för att hitta det på ett tillförlitligt sätt, eftersom det kommer att varna dig om var det kan hittas. Det är värt att veta att mindre bergsbiomer inte alltid innehåller något silver, så du kan behöva hitta en större om du inte har tur.

När du hittar lite silver måste du ha en järnhacka för att bryta den och få silvermalm. Ta tillbaka den till ett smältverk vid din bas för att förvandla det till silverstänger, som sedan kan användas för att tillverka följande:

  • Wolf Armor (bröst, ben och udde)
  • Silversvärd, sköld och pilar
  • Frostner
  • Draugr Fang
  • Lox Cape
  • Drake hjälm
  • Fang Spear

Silver är det näst sista materialet innan det når Valheim Black Metal, som du kan börja arbeta mot när du väl har tagit ner bergsbossen Moder. Lycka till!

Lämna ett svar