Efter lanseringen av FUT 23 i FIFAs webbapp igår är spelare upptagna med att slutföra SBC- eller Squad Building-utmaningarna för att tjäna belöningar i spelet. Medan de flesta av utmaningarna i första och andra grunden är lätta att avsluta, har vissa människor svårt att slutföra utmaningen England mot Tyskland  på grund av oförmågan att skicka in sin trupp. Oroa dig inte! Det är inte något att göra med ditt lag utan ett fel i FIFAs webbapp som inte accepterar din sida. Ändå finns det en hemlig bypass genom vilken du kan avsluta den föreskrivna SBC-utmaningen.

För att åtgärda felet Misslyckades med att skicka i FIFA 23 måste du välja din CM/CDM i mitten och ersätta den med en spelare utan kemi eller avvikande kemi med avseende på hela din trupp. Du kan omedelbart se utropstecknet under det spelarkortet för att återspegla scenariot med mindre kemi. Bygg resten av truppen enligt utmaningen och klicka på skicka-knappen. Tricket är främst inriktat på att lösa England vs Tyskland SBC-utmaningen, men du kan också implementera tekniken för andra utmaningar som vägrar att erkänna ditt lag.

Bortsett från ovanstående lösning har vissa spelare funnit framgång genom att helt enkelt byta ut en eller två spelare från truppen och trycka på submit efter fem minuter.

För mer om FIFA, kolla in Vilka är de 23 bästa spelarna i FIFA 23?, eller vad är spelarkarriärpersonlighet i FIFA 23? på Volsiz.

Lämna ett svar