När du har nästan tillräckligt för en tiodragning kan det vara kul att jaga prestationer och tjäna ett par extra Primogems. Vissa prestationer är ganska lätta att slutföra och ger dig fem till tio Primogems vid inlösen. En av dessa prestationer är Golden Gliding License, som vagt ber dig att ”Glida en lång, lång sträcka i ett svep.” Så här slutför du Golden Gliding-licensen i Genshin Impact.

Hur man slutför Golden Gliding Licens dolda prestation i Genshin Impact

skärmdump av genshin-påverkanskartan med spetsen av starsnatch-klippan inringad

För att slutföra denna prestation, gå till toppen av Starsnatch Cliff och titta österut. Det finns en ö långt borta som inte visas på kartan. Det här är ditt mål. Att glida till denna ö uppfyller avståndskravet för prestation, men det kräver viss klok uthållighetshantering.

Ett sätt att bevara din uthållighet är att använda Amber, Collei eller Venti i ditt aktiva parti. Dessa tecken kommer att minska din förbrukning av gliduthållighet med 20 %, vilket gör det lättare att glida över långa sträckor. Alternativt kan du placera två Anemo-karaktärer i sällskapet, vilket minskar ditt lags totala uthållighetsförbrukning med 15 %. Om allt annat misslyckas kan du äta några Delicious Minty Meat Rolls, vilket minskar ditt lags förbrukning av glid- och spurtuthållighet med 25 % under 900 sekunder.

ett område som ligger långt öster om starsnatch cliff, nära kartgränsen, som är inringat.

Med dessa uthållighetsknep i rockärmen kan du börja din glidresa till denna gömda ö. Hoppa från toppen av Starsnatch Cliff och glid över till ön i fjärran. Om du ser att din uthållighet blir låg, ät lite uthållighetsåterställande mat som Northern Smoked Chicken eller Five Pickled Treasures. Med Amber i ditt sällskap, några Delicious Minty Meat Rolls, två Anemo-karaktärer och lite uthållighetsmat i nödsituationer, borde du kunna ta dig till den gömda ön och tjäna Golden Gliding License-prestationen.

För fler Genshin Impact-guider, kom och kolla in Hur man låser upp Song of Night and Dawn Hidden Achievement i Old Vanarana i Genshin Impact här på Volsiz.

Lämna ett svar