Disney Dreamlight Valleys omfattande samling av recept kan göra dig lite förvirrad. Det finns över 160 av dem som du kan upptäcka när du spelar. Ett enkelt men mättande recept du kan prova är sauterade svampar. Behöver du hjälp med att lista ut receptet finns vi här för dig.

Hur man lagar sauterade svampar i Disney Dreamlight Valley

Sauterade svampar görs på samma sätt som du gör hemma. Häll lite smör och svamp i en kastrull och fräsa dem tills de är fina gyllenbruna. Du kan hitta svampar utspridda runt Forest of Valor Biome. Smör måste köpas på Chez Remy för 180 stjärnmynt per styck.

Andra svamprätter i Disney Dreamlight Valley

Det finns några andra unika rätter du behöver använda svamp för att göra:

  • Svamppizza: svamp, vete, tomat, ost
  • Mushu’s Congee: svamp, ris, ägg, ingefära, vitlök
  • Grönsaksspett: svamp, zucchini, lök, paprika

Den här listan väcker en fråga: Om det finns en Mushu’s Congee, var, åh, var är Mushu?

Vill du lära dig mer om andra rätter i Disney Dreamlight Valley? Kolla in Hur man gör kex i Dreamlight Valley, Hur man gör fruktsallad i Dreamlight Valley eller Hur man gör sushi i Disney Dreamlight Valley här på Volsiz.

Lämna ett svar