Slime Rancher 2 är ett spännande simuleringsspel tillgängligt på PC och Xbox Game Pass, fullt av utforskning, jordbruk och massor av Slime. Du får utforska ett nytt mystiskt land på Rainbow Island och upptäcka alla nya Slimes att ta hand om och vårda. Mycket väntar på att avslöjas runt ön, både varelser och teknik. Du måste fortsätta att uppgradera din utrustning och skapa mer utrymme för dina nya vänner genom att samla in nya pengar.

Newbucks är den huvudsakliga valutan som används i Slime Rancher 2 för att köpa tomter i vinterträdgården för att hysa dina Slimes, odla mat eller lagra föremål. Den används också för att köpa uppgraderingar till din Vacpack eller föremål, vilket ger dem bättre produktion eller nya åtgärder.

Dina totala pengar visas i det nedre högra hörnet av skärmen. Du kan tjäna mer genom att sälja Plorts på Plort Market i ditt vinterträdgård. Välj helt enkelt plorterna i ditt verktygsfält och skjut in dem i hamnen längst fram på marknaden. Du kommer att se ditt totala belopp öka när du gör.

Plort Market-tavlan kommer också att avslöja hur mycket varje Plort är värd. Det bästa sättet att tjäna pengar snabbt är att sälja tomter som är värda mer på marknaden. Upp-, ner- och strecken bredvid Plort-ikonerna representerar priset som ökar, minskar eller förblir detsamma. Du kommer att vilja hålla ett öga på detta när du fortsätter att sälja dina skördade Plorts.

Hur man får Plorts i Slime Rancher 2

För att få Plorts vill du ge din Slime så mycket mat som möjligt. Slimes släpper plorts efter att de ätit. Att hålla muspekaren över typen av Slime kommer att berätta vad deras diet är. Försök att samla så mycket av denna mat som möjligt och skjut den nära dem för att mata dem och samla in tomter att sälja. Beroende på vilken Slime du matar kommer att avgöra vilken typ av Plort du kommer att få.

Du kan också stöta på plorts i naturen från Slimes som äter eller skördbara sorter som kräver en uppgraderad Vacpack. Eftersom det växer mycket mat ute i naturen, är detta ett bra sätt att få en större mängd plorts från Slimes.

Du kan också starta dina matkällor i ditt vinterträdgård, som trädgårdar eller hönshus. Detta gör att du kan ha en kontinuerlig matförsörjning för dina Slimes för att tjäna Plorts mer effektivt och snabbare. Se till att du odlar maten som dina Slimes kräver. Vissa Slimes är mer kräsna än andra.

Slimes älskar att äta, och ju mer du matar dem, desto fler Plorts kan du få att byta mot newbucks i fickan. Om du kan skapa en konstant matförsörjning i ditt vinterträdgård, kommer du att klara av dina besparingar på nolltid.

Letar du efter mer Volsiz Slime Rancher 2-innehåll? Kolla in våra guider Vilka svårighetsalternativ ska jag välja i Slime Rancher 2? eller Alla kartdatanoder i Rainbow Fields i Slime Rancher 2!

Lämna ett svar