Om du letar efter information om huruvida du kan spela Call of the Wild The Angler på Steam Deck eller inte, har du kommit till rätt ställe. Call of the Wild The Angler är ett fiskesimuleringsspel i öppen värld. Likaså är det ett spel där du måste försöka fånga fisk. Spelet erbjuder en realistisk simuleringsupplevelse av fiske. Även om spelet i första hand är enspelare, har spelet även stöd för online co-op multiplayer för upp till 12 spelare. Spelare kan utforska spelets öppna värld och leta efter fiskeplatser. Många spelare på Steam-däcket förutser alltså spelets tillgänglighet på handdatorn. Den här artikeln handlar därför om huruvida du kan spela Call of the Wild The Angler på Steam Deck eller inte.

Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver om huruvida du kan spela spelet på Steam-däcket genom att läsa nedan.

Kan du spela Call of the Wild The Angler på Steam Deck?

Det officiella svaret är NEJ eftersom spelet inte har lanserats officiellt på Steam Deck. Det inofficiella svaret är dock JA eftersom det är möjligt att spela Call of the Wild The Angler på handdatorn. Likaså är det möjligt att spela spelet på handdatorn utan officiellt stöd. Även om du kan spela spelet på handdatorn är det också viktigt att notera att spelet inte är optimerat för Steam Deck. Spelet kan fungera hyfsat bra men du kan också stöta på några buggar eller fel. Glöm inte heller att sänka inställningarna i spelet för att få stabil prestanda på Steam Deck.

Även om spelet för närvarande inte har officiellt stöd för Steam Deck, planerar utvecklarna att ändra på detta. Likaså har utvecklarna officiellt meddelat att de för närvarande undersöker möjligheten till officiellt stöd för spelet på Steam Deck. Detta är goda nyheter för spelare som väntar på en optimerad spelupplevelse på handdatorn.

Det här var en artikel om huruvida du kan spela Call of the Wild The Angler på Steam Deck eller inte. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna och guiderna.

Lämna ett svar