Night Market är det bästa sättet att köpa skinn i Valorant om du inte vill spendera massor av pengar, eftersom vapenskinnen på Night Market är tillgängliga till en mycket lägre kostnad än deras vanliga priser i butik. Men huvudfångsten är att Nattmarknaden är en tidsbegränsad butik och är tillgänglig endast två slumpmässiga veckor i följd under en pågående lag. Så om du undrar när nästa nattmarknad kommer att vara tillgänglig för spelare i det aktuella avsnittet 5 Dimensions: Act 1, är det snabbare än du tror. Nästa nattmarknad i Valorant börjar den 28 september och pågår till den 12 oktober 2022.

Vilken tid börjar nattmarknaden i Valorant?

Den exakta tiden för öppnandet av marknaden är inte bekräftad ännu. Men, baserat på tidigare tider, kan den nuvarande nattmarknaden för avsnitt 5, akt 2 starta vid följande tidpunkt den 28 eller 29 september.

  • 01.00 BST
  • 17.00 PDT
  • 19.00 CDT
  • 05.30 IST

Alla Valorant nattmarknadsdatum

Följande lista innehåller alla nattmarknadens releasedatum från tidigare säsonger.

Säsong Start datum Slutdatum
Avsnitt 1 akt 3 10 december 2020 11 januari 2021
Avsnitt 2 Akt 1 11 februari 2021 23 februari 2021
Avsnitt 2 akt 2 8 april 2021 20 april 2021
Avsnitt 2 akt 3 2 juni 2021 15 juni 2021
Avsnitt 3 Akt 1 28 juli 2021 10 augusti 2021
Avsnitt 3 akt 2 29 september 2021 12 oktober 2021
Avsnitt 3 akt 3 9 december 2021 21 december 2021
Avsnitt 4 Akt 1 9 februari 2022 22 februari 2022
Avsnitt 4 akt 2 6 april 2022 19 april 2022
Avsnitt 4 Akt 3 18 maj 2022 31 maj 2022
Avsnitt 5 Akt 1 20 juli 2022 2 augusti 2022
Avsnitt 5 akt 2 28 september 2022 12 oktober 2022 (uppskattad)

För mer om Valorant, kolla in Alla Valorant Operator Skins och hur man får dem eller All Knife Skins i Valorant på Volsiz.

Lämna ett svar