DioField Chronicle-cheferna har mycket kraftfulla färdigheter med breda intervall plus att de har flera HP-staplar som måste tömmas. Statussjukdomar, som gift och frysning, kan potentiellt hjälpa dig att besegra dem snabbare eller åtminstone överleva lite längre.

Till exempel, när de är på väg att släppa lös en kraftfull färdighet, kan du använda Shield Bash för att försöka bedöva dem och avbryta denna färdighet. När cheferna ständigt kallar till sig monsterhopar kan du också kasta en trollformel som omfattar hela området som Frostbind och hålla tummarna.

Kommer dina bedövnings- och frysförsök ens att fungera?

Kan jag tillfoga The DioField Chronicle-chefer statussjukdomar?

Chanserna för att statussjukdomen landar kommer definitivt att vara lägre, men chefer kan fortfarande drabbas av statussjukdomar.

Observera dock att de får tillfällig statusimmunitet mot den abnormitet de just fått. En ikon för statussjukdomen med en liten silversköld ovanpå kommer att dyka upp under deras HP-fält för att varna dig för detta. Till exempel, om de har blivit bedövade, kommer de att vara immuna mot bedövning under en tid.

Så även om det inte är riktigt effektivt att försöka förgifta dem till döds, är det fullt möjligt att bedöva eller frysa dem när omständigheterna kräver det. Kom bara ihåg att ta med dig tre personer som kan orsaka dessa sjukdomar eftersom chansen att de inte landar är ganska stor. EP är också begränsad.

Naturligtvis kommer det att finnas några chefer som kommer att vara immuna mot statussjukdomar i senare kapitel. Du kommer att veta att de är immuna om du ser en serie ikoner för statussjukdom med silversköldar fästa på deras HP-bar.

För mer hjälp med The DioField Chronicle, ta en titt på några av våra andra inlägg här på Volsiz.

Lämna ett svar