snabblänkar

Karaktärsanpassning har varit en funktion i Pokemon -serien sedan Pokemon X & Y. Trots att Pokemon Legends: Arceus utspelar sig i gamla Sinnoh, har spelare tack och lov möjlighet att välja sin karaktärs utseende och garderob. Dessa funktioner är klara så fort huvudpersonen får sin Survey Corps-uniform, men vissa spelare kan tycka att anpassningsalternativen är begränsade.

Lyckligtvis, när spelare går vidare genom Pokémon Legends: Arceus huvudkampanj, kommer de att låsa upp förfrågningar som utökar varorna i Jubilife Villages butik, och ökar antalet frisyrer och färger som finns tillgängliga på frisörsalongen. När spelare låser upp en ny region kommer det att finnas en ny begäran för dessa två butiker. Begäran 63: Fancy, Fashionable Wormadam, är den tredje begäran i att slutföra klädbutiken.

Upplåsningsförfrågan 63

För att låsa upp Request 63: Fancy, Fashionable Wormadam måste spelare göra följande:

  1. Komplettera begäran 24: Inspiration från flodhästar. Detta låses upp när spelare har tillgång till Crimson Mirelands.
  2. Komplettera begäran 45: Shellos från öst och väst. Detta låses upp när spelare har tillgång till Cobalt Coastlands.
  3. Starta uppdrag 11: Skala farliga höjder.

Innan spelare ger sig ut till Coronet Highlands kan de hitta Anthe med en förfråganikon över hennes huvud. Om de pratar med henne kommer de att låsa upp begäran 63. Hon kommer att vilja se Wormadam, en av Burmys utvecklade former. Fans som är bekanta med serien kommer att veta att Wormadam är en art endast för honor och har tre olika former. Även om Anthe har haft spelare som letar efter båda versionerna av Hippopotas och Shellos i sina två senaste förfrågningar, behöver spelare tack och lov bara visa henne en av Wormadams former.

Få Wormadam för begäran 63

Den stora nyheten är att Wormadam finns i alla regioner. Den dåliga nyheten är att den inte kan hittas ströva omkring på fälten som sin manliga motsvarighet, Mothim. Spelare måste få sin Pokémon-attack att skaka träd och hoppas att en Wormadam dyker upp. Eftersom Wormadam är en utvecklad form av Burmy, har den en lägre spawnhastighet. Spelare som kämpar för att hitta Wormadam kan ha bättre tur att fånga en kvinnlig Burmy och få hennes nivå till 20. Att utveckla Burmy kan vara lätt om spelarna inte har något emot att använda en Exp. Candy L.

De som bara vill fortsätta pröva lyckan med att fånga Wormadam kanske vill titta i högre nivåer, som Cobalt Coastlands eller Coronet Highlands. Beroende på dess livsmiljö kommer Wormadam att visas med följande kappor/typning:

  • Plant Cloak Wormadam (Bug/Gräs)
  • Sandy Cloak Wormadam (Bug/Ground)
  • Trash Cloak Wormadam (bugg/stål)

Det är värt att komma ihåg att Anthe bara behöver se en Wormadam. Det finns ingen anledning att fånga alla tre formulären om inte spelare vill slutföra några av Wormadams forskningsuppgifter. När de väl har en, kommer de att kunna lämna in begäran om att låsa upp fler outfits i butiken.

Pokemon Legends: Arceus är tillgängligt för Nintendo Switch.

Lämna ett svar