Inte långt in i The DioField Chronicle ber en soldat dig om hjälp med att uppgradera vissa anläggningar runt Elm Camp. Men i det här skedet av spelet är du inte exceptionellt hög på pengar, och investeringen kan vara lite för mycket. Så borde du uppgradera anläggningen i The DioField Chronicle?

Är det värt att uppgradera anläggningen direkt i The DioField Chronicle?

Efter att du har slutfört det andra uppdraget i The DioField Chronicle, Redditch Estate Recon. Ett underuppdrag dyker upp i institutionsrummet (till höger om butiksinnehavaren) där en soldat ber dig att finansiera en handelsväg, alias uppgradering av Elm Camp-anläggningarna. Men är det värt det?

Svaret är nej. Det är inte värt det. Inte direkt, åtminstone. Uppgraderingen kostar 1 500 Guld, vilket inte verkar vara så mycket pengar, men i The DioField Chronicle är det det. Allt är dyrt; vapen, rustningar och tillbehör kostar allt mer än du har råd med, speciellt om du försöker utrusta dina enheter. Ett enda vapen kan kosta 1 400 G.

Vad vi kan säga ökar en uppgradering av anläggningen din butiksrankning med en för ditt Mercenary Unit-märke, och det är allt. Den rankningen låser upp nya föremål i butiken. Du har dock inte råd med dessa nya föremål. Du har precis spenderat 1 500 G på att uppgradera. Allt som finns kvar kan kanske köpa en sak om du har tur, speciellt innan du låser upp möjligheten att spela om uppdrag.

Om du väljer att inte uppgradera. Oroa dig inte. Du kan tacka nej och uppgradera när du har råd senare.

För mer, The DioField guidar om Volsiz. Kolla in all statistik och attribut i The DioField Chronicle och vad de betyder och bästa förmågor att låsa upp för varje karaktär först i The DioField Chronicle.

Lämna ett svar