Anarchy Battle är stridsläget online där spelare kan möta några av de tuffaste spelarna, och så här låser man upp det

 

Splatoon 3 är redan ett fans favoritspel när det kommer till onlinespel för Nintendo Switch. I fotspåren av den älskade Splatoon 2 tar det tredje spelet i serien spelet till nya höjder. Från helt nya stadier till att lära sig nyanserna av, upplåsbara titlar och banners, online i Splatoon 3 är säkerligen en av de bästa upplevelserna på Switch.

Återvändande spelare kan titta på att gå rakt in i onlinekonkurrenslägen, men att slå upp det fantastiska berättelseläget först skulle vara tillrådligt för att ta tag i vapnen och nya rörelser i Splatoon 3.

Hur man låser upp anarkistrider

De som vill tävla med den högsta nivån av spelare online för att finslipa sina färdigheter kan ha letat efter rankade strider i Splatoon 3- menyn utan framgång. Detta beror på att i Splatoon 3 heter det rankade läget online nu Anarchy Battle och kan endast nås med ett fåtal metoder.

För det första för spelare helt nya i Splatoon är det enda sättet att komma åt Anarchy Battles att delta i vanliga strider tills de når nivå 10. När nivå 10 har uppnåtts kommer Anarchy Battle-lägena att kunna väljas från hissen i lobbyn. Att komma åt ett av de öppna lägena kommer att para ihop solospelare eller de med ett lag mot Splatoon-spelare som spelar för behåll. Det är värt att notera att Anarchy Battle (Series) bara kan spelas solo och inte med vänner eftersom spelare kommer att placeras i en slumpmässig fyrspelargrupp innan striden börjar.

För att snabbt ta dig upp nivåer i vanliga strider, använd matbiljetter för att få XP-boost i matcher

Den andra metoden för att låsa upp Anarchy Battles gäller endast återvändande Splatoon- spelare. När du först laddar upp Splatoon 3 kommer spelare att mötas av en skärm som frågar om de vill importera data från Splatoon 2. Om du gör det kommer du att ge flera belöningar och bonusar tillsammans med att Anarchy Battles låses upp från början. Så för att få omedelbar tillgång till dessa tuffare matcher måste ett räddningsspel från Splatoon 2 upptäckas innan de låses upp. Om inget sparat spel hittas eller om spelaren aldrig har spelat den föregående titeln i serien, är det enda sättet att komma åt dessa Anarchy Battles att gå in i vanliga strider och mala till nivå 10.

Skryträtten från att vinna en anarkistrid uppväger vida de för att vinna en vanlig strid, men var mycket försiktig eftersom detta är en helt annan nivå av spelare att gå upp mot. Att vara förberedd för utmaningen framför sig och se till att finslipa alla de bästa förmågorna som står till deras förfogande är det bästa rådet för spelare innan de deltar i en anarkistrid för första gången.

Splatoon 3 är tillgänglig nu för Nintendo Switch

Lämna ett svar