Spelare kan tjäna några spännande föremål från Shell-Out Machine i Splatoon 3, inklusive speciella säsongsbetonade banderoller och titelpar.

 

Shell-Out Machine i Splatoon 3 ger spelare möjlighet att vinna en mängd olika föremål, och den kan hittas i lobbyn. Det är dock inte gratis att dra kapslar från den här maskinen, och fans kanske vill veta mer om de föremål som de kan vinna på den innan de börjar spendera pengar. Den här guiden är här för att hjälpa dessa spelare genom att beskriva de möjliga Shell-Out Machine-belöningarna i Splatoon 3.

Splatoon 3: Shell-Out Machine Items

Efter att ha bekräftat ett köp från Shell-Out Machine kommer Splatoon 3 – spelare att få en kapsel i en av sex olika färger. Dessa färger är blå, lila, röd, brons, silver och guld, och de indikerar kapselns sällsynthet. Mer specifikt kommer fansen att få en blå kapsel 47% av tiden, en lila kapsel 39% av tiden, en röd kapsel 13% av tiden, en brons kapsel 0,6% av tiden, en silverkapsel 0,3% av tiden, och en guldkapsel 0,1 % av tiden.

När det gäller föremålen som kan hittas i dessa kapslar, finns det Splatoon 3- titlar, banderoller, Tableturf-kort, mat- och drycksbiljetter och skåpföremål. Här är mer specifik information om dessa föremål, och chansen att få var och en av dem har angivits:

Artikel Chans Kapselfärg
Banner för aktuell säsong 0,1 % Guld
Aktuell säsongs titelpar 0,3 % Silver
10x varje förmåga 0,6 % Brons
1x Pack Tableturf Cards fyra % Röd
1x matbiljett (fest) 3 % Röd
1x banderoll 6 % Röd
3x Ability Chunks tio% Lila
1x matbiljett (dubbel) 7 % Lila
1x Titelpar 22 % Lila
2x skåpklistermärken tio% Blå
2x skåpfigurer tio% Blå
1x matbiljett (1,5x) 13 % Blå
1x dryckesbiljett fjorton% Blå

För att notera, Splatoon 3:s Duggregn säsong 2022 pågår i skrivande stund, vilket innebär att guld- och silverkapselbelöningarna som för närvarande kan tjänas är kopplade till den säsongen. För de spelare som är nyfikna är Drizzle Season-bannern gul med ett fiskskelett på, och Drizzle Season-titlarna är Super-Duper Lucky och Lucky Duck. Fans som vill ha något av dessa föremål för sina Splashtags bör se till att investera i Shell-Out Machine innan säsongen avslutas den 11 november och bannern och titlarna byts ut.

En sista sak att nämna är att dagarna före en Splatfest är en bra tid att arbeta med att få belöningar från Shell-Out Machine. Detta beror på det faktum att spelare kan tjäna Conch Shells i Splatoon 3 under den perioden, och dessa föremål ger ytterligare möjligheter att dra kapslar. Dessa möjligheter kommer säkerligen att uppskattas av de fans som har siktet inställt på några sällsynta belöningar, eftersom det kan vara ganska svårt att skaffa dem med bara kontanter.

Splatoon 3 är tillgänglig för Nintendo Switch.

Lämna ett svar