Om du letar efter information angående stegen för hur du låser upp Grappling Hook i Steelrising, har du kommit till rätt plats. Steelrising är ett utmärkt själsliknande RPG som har många unika spelelement. Likaså har spelet också olika verktyg samt verktyg som spelare kan använda. Ett mycket användbart verktyg i spelet är Grappling Hook. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man låser upp Grappling Hook i Steelrising.

Verktyg, såväl som verktyg i en obönhörlig RPG som Steelrising, är mycket användbara. Likaså kan de spela en stor roll för hur svårt spelet är att ta sig igenom. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur du låser upp Grappling Hook i spelet genom att läsa nedan.

Steelrising: Hur man låser upp gripkroken

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först måste du spela igenom spelets berättelsekampanj. På samma sätt måste du göra detta tills du kommer till La Cite-nivån. Du måste följa huvuduppdraget ”In Search of Abbe Gregoire”.

2) Därefter måste du möta titanen i Palais de Justice samtidigt som du tar dig igenom La Cite-nivån. Du måste slutföra Bishop of the Cite-bosskampen. Detta är en av de tuffaste bosskamperna i spelet. Likaså höjs svårighetsgraden ytterligare av din brist på verktyg samt uppgraderingar på denna nivå. Det är en mycket ansträngande bosskamp.

3) För att besegra biskopen måste du lägga strategi och spela noggrant. På samma sätt måste du studera mönstren för biskopens rörelser. Du kan dra nytta av verktyg som granater också.

4) Efter att du lyckats ta ner biskopen kan du nu låsa upp grappling-kroken.

5) Slutligen kan du nu börja använda Grappling Hook i spelet.

Det här var en artikel om stegen för hur man låser upp Grappling Hook i spelet. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar