Firefly-hängen finns i hela The Last of Us Del 1. Den här guiden visar spelarna var de kan hitta dem i The Suburbs.

 

Efter kaoset som följde med att fly från staden Pittsburgh vägrar The Last of Us Part 1 att släppa taget och tillåta en paus från handlingen, utan fortsätter istället att öka spänningen genom att kasta Ellie, Joel, Sam och Henry i allt farligare situationer. Kapitel fem av The Last of Us Del 1 ser gruppen gå in i Pittsburghs förorts avloppssystem när de försöker ta sig fram till radiotornets möte i stadens utkanter; de upptäcker dock snart att de inte är de enda som lever där nere.

Att hitta Firefly-hängen kan vara knepigt i de bästa tiderna, men de mörka tunnlarna och dolda passagerna som avgränsar den labyrintiska avloppsstrukturen gör det desto svårare att hitta dem i detta kapitel av spelet. Den här guiden visar spelare var de kan hitta alla fyra Firefly-hängen i The Suburbs för att hjälpa dem att göra framsteg mot ”Look for the Light”-prestationen.

Förorterna | Avlopp

Hänge 1 av 3 | Josh Scheffler

Det här kapitlet inleds med gruppen som spolats upp på en strand. När du har återtagit kontrollen över Joel, gå framåt till den blåvita båten och klättra upp. Släpp ner genom öppningen i däcket mot aktern på fartyget; Josh Scheffler Firefly hängsmycke finns här nere av något nät.

Hänge 2 av 3 | Robert Righetti

Efter att ha kommit in i kloakerna, gå längs tunnlarna tills du kommer över en liten öppning i väggen till höger med vatten som forsar ut, precis innan Joel och Ellie skildes från Henry och Sam. Efter att ha krypat igenom kommer det här hänget att vara under en kropp vid några förnödenheter till vänster om Joel.

Hänge 3 av 3 | Eddie Fuentes

Efter att ha återförenats med Henry och Sam kommer gruppen att nå en översvämmad del som Joel måste hitta ett sätt för gruppen att korsa. Till vänster om området finns en mossbeklädd bil under en rasad väg; dykning under vattnet kommer att avslöja Eddie Fuentes Firefly-hänget vid bilens huv.

Förorterna | Förorter

Hänge 1 av 1 | Matthew White

Det sista hänget i detta kapitel hittas när gänget kommer upp från kloakerna och går in i förorterna. Efter gatan hela vägen runt kommer Joel så småningom att nå en återvändsgränd där Ellie kan läsa några skämt; hänget hittas hängande från en trädgren på gården ovanpå den förhöjda plattformen precis till vänster.

The Last of Us Part 1 är för närvarande tillgänglig för PS5 och är under utveckling för PC.

Lämna ett svar