Du kan reparera din utrustning i Valheim, men du skulle bli förvånad över hur många nya spelare som har missat detta. Det är dock inte så konstigt, eftersom spelet inte nämner reparationsalternativet, och reparationsknappen förbises lätt.

Att kontinuerligt tillverka nya föremål istället för att reparera de gamla känns naturligtvis lite dumt när man väl kommer på det. Så, utan vidare, låt oss ta reda på hur man reparerar Valheim-vapen, verktyg, Valheim-rustningar och byggnader. Du kanske också vill ta en titt på vår Valheim arbetsbänksguide först eftersom det är en viktig del av processen.

Valheim tips | Valheim frön | Valheim köpman | Valheim biomes | Valheim färdplan | Valheim Game Pass | Valheim äldste kallelse | Valheim fusk och spawn objekt lista | Valheim Benmassa | Valheim flint | Valheim hantverksprogression

När du har din arbetsbänk placerad och ett tak över huvudet kan du börja reparera dina trasiga verktyg. Interagera med arbetsbänken och på höger sida om du har trasiga verktyg kommer en hammarikon att vara markerad. Klicka på den och den reparerar ett av dina verktyg. Klicka på den igen och den reparerar en annan, och så vidare. Det kommer att gå igenom alla dina verktyg tills de är alla reparerade.

Det bästa med att reparera verktyg i Valheim är att det kostar absolut ingenting! Att reparera verktyg är gratis, så du kan göra det så mycket du vill utan att behöva oroa dig för att spendera resurser.

Hur man reparerar byggnader i Valheim

Om du har skadade byggnadsdelar kan du reparera dem också. Utrusta hammaren, öppna sedan byggmenyn och se till att trähammarsikonen är vald, markerad som ”reparation”. Nu kan du ta hand om alla delar som har tagit skada genom att vänsterklicka på dem. Du kan se vilka som är skadade eftersom ett hälsofält visas om du svävar över dem. Återigen, att reparera byggnadsdelar kostar inga som helst resurser, så du kan fixa hela din bas gratis.

Lämna ett svar