Slime Rancher 2 återför spelare till en stor öppen värld med många av samma mekaniker som också dyker upp i spelet. En av de viktigaste sakerna spelare kan göra i Slime Rancher 2 är att uppgradera sin karaktärs förmågor och utrustning, men det kan vara svårt att ta reda på hur man gör detta.

Labplats i Slime Rancher 2

För att uppgradera utrustningen i Slime Rancher 2 måste spelarna först hitta det unground Lab som nästan är gömt nedanför konservatoriet. För att hitta detta labb bör spelare gå till Plort Marketplace och titta till vänster. Det bör finnas en mörklagd trappa som leder till ett område nedanför huvudbasen i vinterträdgården. Denna plats är extremt lätt att missa, så håll utkik.

Tillverkarplats i Slime Rancher 2

När labbet har hittats ska spelarna gå till Fabricatorn. Denna maskin finns djupt inne i det underjordiska labbet och kan ses på bilden ovan. Fabricatorn är maskinen som gör det möjligt för spelare att slutföra de flesta av de stora uppgraderingarna de behöver under hela spelet. Slime Rancher 2 handlar inte om hastighet, men att ha uppgraderingar som underlättar genomkörning kan hjälpa spelets utveckling oerhört mycket.

Intresserad av andra intressanta guider för Slime Rancher och vill läsa mer? Kolla in Hur man får ett guldslem i Slime Rancher på Volsiz!

Lämna ett svar