En tillbakablick på OFK:s resa genom spelet, så här hittar du bilderna som krävs för denna prestation.

 

När spelarna går vidare genom indiebandets biopic We are OFK! , kommer de inte bara att fatta känslomässiga beslut mellan medlemmarna utan kommer också att spela igenom fem riktiga låtar från bandet, inklusive deras hit ” Tack ”. Det här är den sista låten att spela igenom i spelet och kommer också att vara där spelarna kommer att tjäna ” Tack för minnen” -prestationen.

Även om spelet måste spelas i sin helhet innan ” Tack, ” blir tillgängligt, kommer spelare att få spela en av de mer unika indieupplevelserna som finns tillgängliga denna höstsäsong. Lyckligtvis, även om prestationen missas under den första genomspelningen, kan den enkelt tjänas in genom val av kapitel och låtalternativ på huvudmenyn.

När spelare når slutet av spelet kommer en av huvudkaraktärerna, Itsumi, att ta en dansfylld promenad genom staden medan ” Tack ”, spelar i bakgrunden. När hennes promenad fortsätter kommer hon att ta två tillfällen att titta på sin telefon och, mer specifikt, bilderna på den. För närvarande måste spelare bläddra igenom fotona tills de ser totalt 10 unika foton. Spelare kommer inte att kunna göra detta på en gång och kommer att behöva bläddra igenom telefonen under båda tillfällena för att göra det. De behöver bara se till att alla är unika för att prestationen ska låsas upp.

Om spelare missar prestationen kan de bara spela upp låten genom att välja notsymbolen bredvid avsnittets namn, ” 5 – mix ”. Framstegen mot denna prestation återställs när låten spelas upp igen, så även om spelaren tittade på ett foto eller till och med nio innan de spelade upp jammen, måste de titta på alla tio i en enda genomspelning av låten.

OFK EP är för närvarande tillgänglig på alla tillgängliga musikstreamingtjänster.

Vi är OFK! är tillgänglig nu på PS4, PS5, Nintendo Switch och PC.

Lämna ett svar