Den populära MMO Lost Ark har äntligen släppts i väst, och spelare strömmar till för att spela detta action-äventyrsspel. En av de viktigaste sakerna i alla MMO är att skapa din karaktär. Det finns två huvudfaktorer att ta hänsyn till kön och klass. Så vilka karaktärer är låsta till att vara manliga och kvinnliga i Lost Ark ?

Alla könslåsta klasser i Lost Ark

Klasser i Lost Ark är könslåsta. Det betyder att du inte kan ändra din karaktärs kön när du väljer en klass. Det finns vanligtvis manliga och kvinnliga versioner av de flesta klasser, men vissa har ännu inte båda versionerna. Vi har sammanställt en lista över alla klasser och deras kön i Lost Ark nedan.

Klass Kön
Maskinist Manlig
Jagare Manlig
Glaive Kvinna
Arkanist Kvinna
Bärsärk Manlig
Paladin Manlig
Gunlancer Manlig
Wardancer Kvinna
Scrapper Kvinna
Soulfist Kvinna
Anfallare Manlig
Artillerist Manlig
Gunslinger Kvinna
Deadeye Manlig
Skarpskytt Manlig
Bard Kvinna
Häxa Kvinna
Skuggjägare Kvinna
Deathblade Kvinna

Det finns planer på att fler klasser ska komma i framtiden, och några av dessa kommer att vara manliga eller kvinnliga versioner av nuvarande klasser. För närvarande har spelare ovanstående klasser och deras kön att välja mellan.

För mer information om Lost Ark, kolla in Steam Connection Time Out Lost Ark nedladdningshjälp och varför kan jag inte ladda ner Lost Ark? Steam-appen släpptes inte på Volsiz.

Lämna ett svar