Uppdatering 22 september, 16:34 CT, 2022

Volsiz kan inte komma åt Roblox eller ansluta till några spel. Vi kommer att hålla ett öga på Roblox för att se till att vi kan uppdatera dig när vi är online igen. För närvarande, när du går till webbplatsen, får du meddelandet ”Tjänsten är inte tillgänglig”.

Enligt den officiella Roblox Status-webbplatsen har Roblox identifierat problemet och arbetar aktivt med det.


Uppdatering 4 maj, 8.00 ET, 2022

Volsiz har kunnat ansluta till Roblox och gå in i lobbyer med andra spelare. Roblox Twitter-konto har inte ändrats, det verkar som att vissa användare kan komma online och spela med alla problem.


Roblox är nere igen den 4 maj 2022, och de deklarerade på sin officiella Roblox Status-webbplats att avbrottet beror på avbrott i tjänsten. De har sagt på sitt Roblox Twitter-konto och har ingenjörer som fixar problemet så snabbt som möjligt.

Ingen tidsram nämndes när detta avbrott kommer att åtgärdas. Tjänsten har varit nere i cirka fyra timmar.

Vi kommer att hålla ett öga på situationen och kommer att uppdatera den här artikeln ofta.


Uppdatering 1 nov

Från och med den 31 oktober, 18:45 CT, är Roblox i drift och alla tjänster är online igen!

Uppdatering 29 okt 07:12 CT

Enligt Roblox status Twitter-konto är sidan för närvarande nere för underhåll, och att de kommer att meddela när servrarna är säkerhetskopierade. Någon exakt tidpunkt eller hur lång tid underhållet kommer att ta angavs inte.

Uppdatering 29 oktober, 11:07 CT

Ingenjörerna arbetar på en återställningsprocess och vissa användare kommer att börja få begränsad åtkomst. Även om okt. 29t åtkomst, det finns inte mycket du kommer att kunna göra förrän allt är operation en till, men det är framsteg, och förhoppningsvis är väntan inte mycket längre.

Uppdatering 29 oktober, 09:35 CT

Roblox har viss tjänstefunktionalitet, men eftersom problemet fortfarande åtgärdas i stor utsträckning kanske dessa inte fungerar som avsett.

  • Autentisering
  • Spelsida
  • Grupper
  • Miniatyrer och bilder

Hitspelet Roblox har varit nere i många timmar nu från och med 18.00, CT den oktober. 28ll Roblox-tjänster har påverkats, och över 3 miljoner användare kan inte logga in. Detta inkluderar allt från att spela på webbplatsen, mobilen och Xbox.

Den officiella Roblox Status-webbplatsen har klassat detta avbrott som ett serviceavbrott. och alla ingenjörer undersöker frågan för att få tillbaka det populära spelet online.

Från och med 20.30 CT har Roblox identifierat problemet som ett internt systemproblem, och alla händer på däck och försöker åtgärda problemet. Roblox bör snart vara online igen om allt går enligt planerna med att åtgärda problemet, men de har inte gett någon tidsram när det kommer att vara helt online igen.

Vissa titlar kan vara online igen, men de flesta är det inte. Du kanske kan logga in och gå med i servrar, men inget annat kommer att hända eftersom alla servrar är nere, och du kommer att stirra på att vänta på servermeddelanden väldigt länge.

Det är inte första gången Roblox har varit nere i år, eftersom det i juli var nere tre gånger bara den månaden.

Lämna ett svar