Slime Rancher 2, som släpptes den 22 september 2022, i tidig tillgång, är uppföljningen till succésimen för jordbruk med en twist, Slime Rancher. Det har gått fem år sedan lanseringen av originalet och fansen har letat efter en återkomst till dessa magiska länder. Även om de kanske inte kommer tillbaka till sina gamla gårdar, kommer spelare att kunna utforska räckvidden av en ny uppsättning öar och odla alla nya slimes.

Kan du spela Slime Rancher 2 med en vän?

Även om det skulle vara fantastiskt att spela med vänner, är Slime Rancher 2 tyvärr en enspelarupplevelse. Detta kan bekräftas när du kollar in ytterligare information på Steams butikssida.

Även om det inte är en spel för flera spelare, betyder det inte att spelare inte kan ha kul när de spelar med vänner. Denna beroendeframkallande jordbrukssim med en twist är utan tvekan bäst att avnjutas när spelare kan studsa idéer från varandra om vilka grödor som ska odlas, hur man bäst ordnar sina tomter och vilket slem som kommer att ge högst avkastning på odlingar. Det är lätt att komma in i, svårt att bemästra och en övertygande zenupplevelse insvept i ett färgstarkt paket.

För fler Slime Rancher 2-godsaker, kolla in How to get Power Core i Slime Rancher 2 på Volsiz.

Lämna ett svar