Candace kommer att vara den första fyrstjärniga Hydro-karaktären som introduceras i en Genshin Impact – uppdatering. Både Barbara och Xingqiu var närvarande i den första utgåvan av spelet. Naturligtvis är fansen glada för henne, både som en första för spelet och som en vackert designad karaktär. Om du har lagt till henne i din lista och behöver hjälp med att bygga upp henne, har vi lite vägledning för dig.

Candaces spelstil i Genshin Impact

Hon verkar vara den elementära skadan kusin till Yun Jin. Hon är utrustad för att vara en supporter utanför fältet som snabbt byter in för att aktivera sin Elemental Burst, sveper tillbaka mot en fiende via hennes Elemental Skill och låter en annan Main DPS-karaktär ta över. Hon läker inte eller skyddar (trots att hon bär en) men hon kommer att lägga till mycket skada på lag som vill använda Hydro elementarreaktioner som Bloom, Hyperbloom och Electro-Charge.

Bästa vapnen för Candace i Genshin Impact

Du kommer verkligen vilja dra nytta av Candaces Elemental Burst. Hon kanske inte har fördelen av många andra Hydro-karaktärer i hennes team, så att välja ett vapen med en Energy Recharge substat som Favonius Lance eller The Catch skulle vara till hjälp. De flesta av Candaces skador skalar på hennes Max HP, så den trestjärniga Black Tassel skulle också vara ett lättbyggt alternativ för henne.

Bästa artefakter för Candace i Genshin Impact

Candace har inte ett fyrdelat Artifact-set som är designat enbart för henne. Ett fyrdelat Noblesse Oblige – set är aldrig ett dåligt val för stödkaraktärer. Om du vill öka Candaces skada, prova tvådelade kombinationer av antingen Tenacity of the Millelith, Heart of Depth eller Noblesse Oblige.

Vi rekommenderar en HP% Timepiece, en Hydro Damage % eller HP% Goblet och en CRIT eller HP % Circlet. Hennes understatistik kan vara vilken som helst form av HP, attack, CRIT eller Energy Recharge. Elemental Mastery skulle inte vara lika fördelaktigt i det här bygget som hon skulle applicera Hydro på fiender för att skapa en reaktion, inte utlösa dem själv.

Candaces färdigheter i Genshin Impact

Normal attack – Glittrande spjut – Guardian Stance

 • Normal attack
 • Utför upp till fyra spjutslag i följd.
 • Laddad attack
 • Förbrukar en viss mängd uthållighet för att kasta sig framåt och skada motståndare på vägen.
 • Stupande attack
 • Stupar från luften för att träffa marken nedanför, skadar motståndare längs vägen och skadar AoE vid kollisionen.

Elementär skicklighet – Helig Rite: Heron’s Sanctum

 • Candaces stridsstil klarar av att bekämpa en hel våg av fiender.
 • Knacka
 • Rusar fram med sin sköld och skadar Hydro.
 • Håll
 • Höjer sin sköld för att blockera inkommande attacker från närliggande motståndare, och bildar en barriär som absorberar skador baserat på hennes Max HP och absorberar Hydro-skador 250 % mer effektivt. Denna barriär varar tills den elementära skickligheten släpps lös.
 • Efter att ha hållit i en viss tid kommer Candace att slutföra laddningen, och när skicklighetsknappen släpps, löper färdighetstiden ut, eller när barriären är bruten, kommer hon att utföra en hoppande strejk som ger hydroskada till motståndare framför henne

Elemental Burst- Sacred Rite: Wagtail’s Tide

 • Candace höjer sitt vapen i höjden och åberopar en gudomlig välsignelse som ger AoE Hydro-skada baserat på hennes Max HP och kontinuerligt tilldelar din aktiva karaktär Bönen från Crimson Crown.
 • Crimson Crowns bön
 • Karaktärer ger ökad elementär skada med sina normala attacker.
 • Närhelst en karaktär tar fältet, kommer de att släppa lös en porlande våg av vatten som delar hydroskada på närliggande motståndare. Det finns ett begränsat antal vågor [tre] som kan utlösas under den här färdighetens varaktighet.
 • Svärd, Claymore och Polearm-svingande karaktärer under denna effekt kommer att få en Hydro Infusion.

Passiva färdigheter:

 • Till Dawn’s First Light
 • Minskar klättrande uthållighetskonsumtion för dina egna partimedlemmar med 20%.
 • Ej stapelbar med passiva talanger som ger exakt samma effekter.
 • Aegis av korsade pilar
 • Om Candace drabbas av en attack under hålltiden för Sacred Rite: Heron’s Sanctum, kommer den färdigheten att laddas omedelbart.
 • Himmelsk sandkupol
 • Karaktärer som påverkas av Crimson Crowns bön orsakad av Sacred Rite: Wagtail’s Tide kommer att ge 0,5 % ökad skada till motståndare för varje 1 000 poäng av Candaces Max HP när de utsätter elementär skada med sina normala attacker.

Candaces konstellationer i Genshin Impact

 • Återvändande arvtagare från Scarlet Sands: Constellation nivå ett.
 • Varaktigheten av Prayer of the Crimson Crown-effekten utlöst av Sacred Rite: Wagtail’s Tide ökas med tre sekunder.
 • Moon-Piercing Brilliance: Constellation nivå två.
 • När Sacred Rite: Heron’s Guard träffar motståndare kommer Candaces Max HP att ökas med 20 % i femton sekunder.
 • Hunter’s Supplication: Konstellation nivå tre.
 • Ökar nivån på Sacred Rite: Wagtail’s Tide med tre.
 • Maximal uppgraderingsnivå är 15.
 • Sentinel Oath: Constellation nivå fyra.
 • Förkortar Hold-CD:n av Sacred Rite: Heron’s Guard för att vara samma som på Tapping-CD:n.
 • Heterochromatic Gaze: Konstellation nivå fem.
 • Ökar nivån på Sacred Rite: Heron’s Guard med tre.
 • Maximal uppgraderingsnivå är 15.
 • The Overflow: Constellation nivå sex.
 • När karaktärer (exklusive Candace själv) som påverkas av Crimson Crowns bön orsakad av Sacred Rite: Wagtail’s Tide ger elementär skada till motståndare som använder normala attacker, kommer en attackvåg att släppas lös som ger AoE Hydro-skada motsvarande 15 % av Candaces Max HP.
 • Denna effekt kan utlösas en gång var 2,3:e sekund och betraktas som elementär burst-skada.

Vad du behöver för att bestiga Candace i Genshin Impact

För att ta dig upp i Candance behöver du standardmängderna Experience Books och Mora, såväl som Varunada Lazurite-bitar, Red Satin-bitar, Redcrest-frukter och Light Guiding Tetrahedrons, släppta av Semi-Perpetual Control Matrices. Eftersom hon skalar så hårt på sin Max HP, skulle det vara fördelaktigt att utjämna henne till 90.

För att höja hennes talanger behöver du fler Mora- och Red Satin-bitar. Du behöver också Teachings of Admonition från Steeple of Ignorance -domänen, såväl som Tears of the Calamitous God från Raiden Shoguns veckochef.

Vi rekommenderar att du prioriterar hennes Elemental Burst framför hennes Elemental Skill. Du kan utjämna hennes normala attacker om du vill, men detta skulle ha mycket lägre prioritet.

Bästa lagkamrater för Candace i Genshin Impact

De flesta sumeranska karaktärer hör hemma i någon form av ett reaktionsbaserat team från Dendro. Vi rekommenderar att du använder henne som stöd i ett Bloom- eller Hyperbloom -lagkomp. Prova henne med Dendro-, Hydro- och Electro-karaktärer som The Dendro Traveller, Nahida, Nilou eller Cyno. Du kan också använda henne i ett Electro-Charge- team med Fischl, Yae Miko eller Raiden Shogun.

Behöver du byggguider för andra sumeranska karaktärer? Kolla in de bästa Dori-byggen i Genshin Impact vapen, artefakter och mer! eller bästa Cyno-byggen i Genshin Impact vapen, artefakter och mer! här på Volsiz.

Lämna ett svar