Om du vill skapa det bästa möjliga Healerbygget i Xenoblade Chronicles 3 för att slåss i ett oändligt krig, har du kommit till rätt plats. Nedan har vi rankat alla de åtta Healer-klasserna så att du kan vara bäst informerad om hjältarna som kommer med de bästa förmågorna.

Healer Class Tier List för Xenoblade Chronicles 3

S-Tier Healer klasser Medic Gunner: Startklassen för Medic Gunner är Eunie. Hon kan både beckasin fiender och hälsa med sin kombo lie och gevär. Dessutom kan hon smälta samman med Taion för att skapa en ultimat mek-healer.
Tactician: Hjälten för Tactician är Taion. Medan Eunie ursprungligen driver mek-dräkten, kan Taion senare låsa upp sin egen form som tillämpar hans färdigheter inom kampsport. Även om det inte nödvändigtvis är en bättre healer än Eunie, är hans stridsfärdigheter en stor anledning till varför vi inkluderar honom i S-nivån.
A-Tier Healer-klasser War Medic: Valdi är War Medic-hjälten och även den första bikaraktären som kan stanna kvar permanent. Han har ingen mek-dräkt men han är extremt skicklig med en pistol.
Thaumaturge: Hjälten för Thaumaturge är Teach, en dynamisk karaktär som erbjuder anständiga helande förmågor. Hans valvapen är en pinne med energistrålar som strålar ut från båda ändarna. Förutom att vara superrad, ger detta vapen honom också en distinkt fördel gentemot andra healers när det gäller kraft.
B-Tier Healer klasser Signifier: Genom att snurra flaggor kan Fiona skapa fält som återfår hälsa och defensiv statistik. Även om hon inte är den bästa fightern, är hon en anständig healer.
Trubadur: Miyabi är en bra healer när hon väl har låsts upp. Hennes vapen är två fans som inte når långt eller orsakar stor skada, även om hon är kapabel att få en fest tillbaka till full hälsa.
Strategos: Hjälten för Strategos är Isurd. Han använder vapen som liknar Taion, och även om han är tekniskt starkare och bättre än att hela den Taion kan han inte gå ihop i mek-färgen med Eunie.
F-Tier Healer-klasser Lifesafe: Nia, och Lifesafe som klass i allmänhet, skulle vara en S-Tier-inkludering om det inte var för det faktum att de är upplåsta efter att spelet har slagits. När du väl når den punkten i spelet behöver du henne inte riktigt, även om hon är cool att ha i festen.

Det är värt att notera att alla nivålistor är beroende av vad du specifikt behöver för din spelstil. Vi fann att den här nivålistan fungerade bäst för oss. Låt oss veta i kommentarerna nedan om det fungerade för dig också!

Letar du efter mer Xenoblade Chronicles 3-innehåll på Volsiz? Kolla in Hur man går uppför sanddyner i Xenoblade Chronicles 3.

Lämna ett svar