De flesta mål i The DioField Chronicle kräver att du besegra och dirigera fiender. Medan dina trupper är mer än kapabla att hantera fiendens styrkor på egen hand, har du också Magilumic Orbs till ditt förfogande. Med dessa som kräver TP att använda, kanske du undrar vilka de bästa Magilumic Orbs i The DioField Chronicle är.

Alla Magilumic Orb Summons rankas i The DioField Chronicle

Tier Magilumic Orb Summon
S Bahamet, Fenrir, Goldhorne
A Coeurl
B Salamander, Ouruboros

Bästa Magilumic Orb Summons i The DioField Chronicle

Dessa är de bästa Magilumic Orbs och kallelser i The DioField Chronicle. Vi rekommenderar att du använder dessa ovan Coeurl, Salamander och Ouroboros och spenderar vilken Jade Crystal du har för att uppgradera dem. Här är våra rekommendationer för de bästa Magilumic Orbs i The DioField Chronicle.

Bahamut

Trots att den är den startande Magilumic Orb är denna kallelse lätt en av de bästa i spelet. Den har en låg kostnad, träffar ett stort område och ger otrolig skada. För att helt enkelt eliminera fiender gör Bahamut jobbet och får det att se enkelt ut. För en billig och kraftfull kallelse rekommenderar vi att du uppgraderar denna Magilumic Orb ytterligare.

Fenrir

Fenrir har också en låg kostnad på endast 1 TP, som Bahamut, men gör mindre skada. Den här Magilumic Orb kompenserar dock mer än för det genom att tillämpa frysavdrivningen på vilken fiende som helst i dess målområde. Att tillämpa frysning gör att fiender inte kan agera under en kort period, vilket ger dig stora möjligheter att besegra dem eller flytta dina enheter.

Goldhorne

Goldhorne får en plats bland de bästa Magilumic Orbs på grund av dess otroliga stödförmågor. Den återställer HP och EP till alla enheter med det riktade området, så att du kan hålla dina enheter uppe och redo för handling. Det kräver tyvärr 2 TP för att använda, vilket innebär att din användning av den är begränsad, och du kommer att behöva ta tid när du ska använda den. Men att hålla dina enheter vid liv är mer än värt att spendera TP på denna kallelse.

För mer information om The DioField Chronicle, kolla in Hur man tjänar guld snabbt i The DioField Chronicle och Vad används Jade Crystals till i The DioField Chronicle på Volsiz.

Lämna ett svar