Om Roblox inte fungerar för dig just nu kan du bli upprörd. Du ville verkligen spela! Medan du väntar på att Roblox ska komma tillbaka, överväg att testa något av dessa liknande spel under tiden.

Djur sylt

Animal Jam är ett perfekt alternativ för Roblox-spelare som är fans av spel som Adopt Me. Denna djurbaserade MMO tillåter spelare att anpassa sina djur och interagera med andra spelare online. Spelet har en stor publik av unga spelare, precis som Roblox.

Minecraft

Minecraft är ett av de mest populära videospelen i historien, så du är förmodligen redan något bekant med spelet. Detta sandlådeblockbaserade spel har många likheter med Roblox, ner från den blockiga karaktärsdesignen till världen som ser väldigt minimalistisk ut men som faktiskt har en enorm grad av komplexitet.

Se Roblox Action Figures på Amazon

Sims 4

Om du gillar karaktärsanpassning, byggnad och den allmänna mängden kreativ frihet som erbjuds spelare i Roblox, så kommer The Sims 4 att vara ett bra val för dig. Detta livsstilssimuleringsspel ger en fantastisk värld där du kan skapa familjer, hitta kärlek, starta en karriär, bygga ditt eget hem eller företag och mycket mer.

Trove

Precis som Minecraft är Trove ett pixlat sandlådespel som har många paralleller till Roblox. Spelet innehåller många delar av klassiska RPG-spel, som spelare av Roblox-spel som Vesteria eller RPG Simulator kommer att älska. Välj din klass och försök skaffa ett legendariskt vapen!

Lego världar

En annan sandlådepost på listan, Lego Worlds, ger spelare en byggnad och livsstilsspelare i den välbekanta bakgrunden av Lego-universumet. Spelare av Roblox som spelade med legos under uppväxten kan hitta en tung ton av nostalgi att njuta av med den här titeln.

Djur sylt

Med hjälp av en djuravatar kan spelare spela spel, skapa nivåer och tjäna ädelstenar i Animal Jams uppslukande värld. I det här spelet, som i Roblox, kan du anpassa karaktärer och skapa och bygga. Det finns ingen blockighet i konststilen, men det skapar en öppen värld som många fans av online multiplayer-spel kommer att känna igen.

Vill du ha fler spelrekommendationer? Kolla in Bästa spelen som Among Us på Volsiz.

Lämna ett svar