Som en del av uppdateringen som kommer till PTB den 22 september 2022 får flera förmåner en översyn. Både Killers och Survivors får förändringar som kommer att påverka Trials med Killers som får den medfödda förmågan att Mori den sista Survivor och Survivors lär sig att stå upp efter att ha blivit nedskjutna.

Dead by Daylight uppdaterade förmåner

Slugging avskräcks i Dead by Daylight eftersom Survivors nu kommer att ha möjlighet att ta sig upp från marken efter 45 sekunder. Dessförinnan skulle Survivors behöva en Perk som skulle tillåta dem att stå upp igen. Som sådan har förmågan att ta sig upp tagits bort från Unbreakable, Soul Guard, No Mither och Boon: Exponential. Dessutom har Unbreakable uppdaterats ytterligare för att öka återhämtningshastigheten för döende med 80/90/100 %.

Det är en uppsättning förändringar som definitivt borde flytta meta och förändra vägen som matcher går. Mördare kommer sannolikt att vara lite mer aggressiva för att säkerställa att överlevande håller sig nere, medan listiga överlevande till synes kan ha nio liv. Detta eviga spel med katt och råtta fortsätter, åtminstone för en ny uppdatering.

För fler Dead by Daylight-godsaker, kolla in How does Last Standing Work in Dead by Daylight? Förklarad på Volsiz.

Lämna ett svar