Dalen i Disney Dreamlight Valley är fylld med många sorters blommor utspridda över alla biomer. De rena blommorna matchas bara av alla de olika färgerna de kommer i. Som ett resultat kan det vara svårt för Disney Dreamlight Valley- spelare att hitta vissa blommor om de inte är bekanta med dem, särskilt blommor som hortensior.

Även om de kan verka som valfria dekorationer, används hortensior i många delar av spelet. Den här guiden hjälper Disney Dreamlight Valley- spelare att lära sig var de kan hitta hortensior tillsammans med vad de används till.

Hur man får hortensior

Hortensior kan bara hittas i Dazzle Beach-biomen, som också är där spelare kan få kokosnötter. Även om det kan tyckas konstigt att se dessa blommor blomma mitt på stranden, är det där de kan hittas. Det finns fyra olika färger av hortensior som leker: blå, rosa, vit & röd och lila. Det verkliga tricket för Disney Dreamlight Valley- spelare är att se skillnaden mellan lila och rosa, eftersom de ser väldigt lika ut i färg.

Vad används hortensior till?

En användning som Disney Dreamlight Valley- spelare kan förvänta sig av blommor är att kunna placera dem var som helst i sitt hus eller byn att dekorera med. Men överraskande nog kan hortensior också användas för att tillverka en mängd olika recept. Även om det kan låta som ett konstigt hantverksrecept, kan Disney Dreamlight Valley- spelare göra rabatter och blomkrukor som innehåller hortensior. Om spelare behöver fler blommor för att pyssla, är det ingen dålig idé att ta med sig en kamrat för att få lite extra blommor.

Ett exempel på ett hantverksrecept skulle vara hortensia- och blomkruka, som kräver en blomkruka, en blå hortensia och två lila klockblommor. En annan bra utomhusdekoration som använder hortensior är den lila, rosa och gula blomskivan. Denna lilla bädd av blommor är gjord av en rund jordyta, två rosa hortensior, två lila klockblommor och en gul tusensköna.

Hortensior kan också användas för att skapa korgar som är en del av ett vänskapsuppdrag som spelare får strax efter att Moana gått med i byn. Denna korg kräver sex fiber och en rosa hortensia. Spelare bör notera att detta recept bara fungerar med en rosa hortensia, och alla andra versioner av blomman kommer inte att fungera när de försöker tillverka korgen.

Korgen är tekniskt sett inte ett uppdragsobjekt, så efter att ha slutfört uppdraget kan spelarna fortsätta att skapa dem och använda dem som dekoration. Så hur de än vill använda det, har Disney Dreamlight Valley- spelare många sätt att visa upp hortensior i Valley.

Disney Dreamlight Valley är tillgänglig nu på Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar