När det kommer till hantverk i Disney Dreamlight Valley finns det många olika resurser som kan användas för att bygga möbler, uppdragsföremål och dekorationer. Vissa resurser som järnmalm är vettiga, medan andra kan tyckas vara ett ganska udda föremål att samla in. Ett bra exempel på detta skulle vara Pebbles.

Detta beror på att Stones redan är en hantverksresurs som spelare stöter på väldigt tidigt i Disney Dreamlight Valley. Ändå, trots det, kommer spelare faktiskt att få stor användning av Pebbles. Den här guiden kommer att visa spelare var de kan hitta Pebbles tillsammans med några av de saker som de används till.

Var man kan hitta småsten

Överraskande nog kan Pebbles hittas i fyra olika biomer. Dessa biomer är Dazzle Beach, Forest of Valor, Sunlit Plateau och The Forgotten Lands. För att få Pebbles behöver Disney Dreamlight Valley- spelare bara dra fram sin pålitliga spade och börja gräva. Till en början skulle detta få det att verka som att Pebbles är ganska lätta att få tag på, men vid denna tidpunkt i Disney Dreamlight Valley verkar fallhastigheten för Pebbles variera mycket från biom till biom.

I tidigare biomer som Dazzle Beach och Forest of Valor faller Pebbles sällan. Spelare som vill lägga till lite Pebbles till sitt lager bör därför gå till Sunlit Plateau eller The Forgotten Lands, eftersom Pebbles verkar ha en mycket högre fallhastighet där. Detta är särskilt fallet i Forgotten Lands där de tappar efter nästan vartannat hål som grävs av Disney Dreamlight Valley- spelare.

Förutom att gräva, leker Pebbles ibland ovan jord som ett föremål som kan plockas upp. De ser ut som en lättare version av Coal, så på natten eller i mörkare biomer som Forgotten Lands är det väldigt lätt för Disney Dreamlight Valley- spelare att missa Pebbles.

Vad används småsten till?

Som med nästan alla föremål som kan erhållas i Disney Dreamlight Valley, används Pebbles för hantverk. Det finns bara en handfull recept som använder Pebbles, och alla resulterar i stora utomhusdekorationer. Det första exemplet skulle vara en fontän. För att skapa detta behöver Disney Dreamlight Valley- spelare 50 stenar, 20 småsten och en guldtacka.

Det andra receptet, en Zen Garden, kommer att kräva lite seriös resursjakt att göra. För att skapa en Zen Garden behöver spelarna 100 stenar, 100 småsten och 200 sand. Att få allt detta material kommer att ta lite tid, särskilt sanden, men det finns sätt att samla resurser snabbare. Även om det inte finns många recept som använder Pebbles vid det här laget, är det mycket troligt att fler kommer att läggas till i framtiden när Early Access fortskrider och Disney Dreamlight Valley går mot sin fullständiga release 2023.

Disney Dreamlight Valley är tillgänglig nu på Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar