Det finns många kombinationer av ingredienser som resulterar i underbara rätter i Disney Dreamlight Valley. Bland dessa ingredienser är jordnöt en. Vill du göra en utsökt rätt som involverar jordnötter, men kan inte hitta jordnötter någonstans? Oroa dig inte, i den här artikeln kommer vi att täcka alla detaljer om hur man skaffar Peanuts i Disney Dreamlight Valley. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Ny fri-att-spela livssimulering från Gameloft, i Disney Dreamlight Valley, användare får fria händer att skapa sitt eget universum. Det finns massor av älskade karaktärer att träffa, platser att utforska och kosmetika för att anpassa din avatar, hämta inspiration från andra fantastiska spel som Animal Crossing.

Disney Dreamlight Valley: Hur man förvärvar jordnötter

Vi vet att det finns många recept i Disney Dreamlight Valley. Olika recept kräver också olika ingredienser. Spelet innehåller många ingredienser som lätt kan hittas om man söker på rätt platser. Du kan också köpa några ingredienser samt frön från butiker som finns i spelet. Men att få jordnötter är inte lika lätt som att få andra ingredienser. Du kommer inte att kunna hitta jordnötter någonstans i Disney Dreamlight Valleys yttre värld. Du kommer inte heller att kunna köpa dem från någon butik eftersom de till en början inte finns i butikerna också. Så frågan uppstår – hur hittar man jordnötter?

För att få tillgång till Peanuts i spelet måste du först gå till Chez Remy’s Pantry. Förutsättningen för detta är att du måste slutföra ett uppdrag som heter Remys receptbok. För att låsa upp det här uppdraget måste du öka din vänskapsnivå med Remy. Du måste nå nivå 4 vänskapsnivå med honom för att göra det.

Det verkar som att Remy har för vana att glömma recepten, och här måste du hjälpa honom. Du måste hitta honom receptböcker så att glömma recept inte gör någon skillnad. Det finns tre böcker som du behöver hitta i det här uppdraget, och du måste ge dem till Remy. Efter att ha slutfört uppdraget måste du åka till Paris. Navigera till Ratatouilles rike som du kommer att kunna hitta i drömslottet. Du hittar jordnötter där. Kom tillbaka till Remy och ge honom jordnötterna. Efter detta kan du köpa jordnötter från Chez Remy Pantry som kostar 200 spänn (Star Coins) för en enda påse.

Så det här handlade om hur man skaffar jordnötter i Disney Dreamlight Valley. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar