I Disney Dreamlight Valley finns det alla möjliga unika och färgglada desserter som kan göras av spelare. Desserter kan vara lite svårare att göra eftersom de ofta kräver fler ingredienser att laga i motsats till andra recept. Med fler ingredienser som krävs betyder detta också att Disney Dreamlight Valley- spelare kommer att få tillbaka mer energi från att äta det.

Ett exempel på en mycket färgstark efterrätt skulle vara Wonderland Cookies, som ser exakt ut som de från Alice i Underlandet. Receptet kräver en hel del ingredienser, men den här guiden kommer att visa spelarna hur de kan göra Wonderland Cookies.

Hur man gör underlandskakor

Denna mycket livfulla dessert är gjord av ett vete, en vanilj, ett smör och en sockerrör. Medan vissa recept har flexibilitet i vad som kan användas för att göra dem, är det inte fallet för Wonderland Cookies.

Disney Dreamlight Valley- spelare måste använda dessa exakta ingredienser, annars får de inte Wonderland Cookies. Ingredienserna är ganska enkla att få också, så det tar inte lång tid för spelarna att få allt de behöver för att göra dessa kakor.

Hur man får i sig ingredienserna till Wonderland Cookies

Av ingredienserna som används för att göra Wonderland Cookies måste två köpas eller odlas av Disney Dreamlight Valley- spelare. Det skulle vara Wheat and Sugarcane, som kan köpas från Goofy’s Stall in the Peaceful Meadows respektive Dazzle Beach.

Om spelare vill spara några Star Coins kan de odla dessa grödor själva. Vanilj kan skördas i Sunlit Plateau-biomen. En begränsad mängd kan erhållas när som helst, så Disney Dreamlight Valley- spelare bör se till att ta med sig en följeslagare för att hjälpa till att få lite extra vanilj medan de håller på.

Den sista ingrediensen som spelare behöver för Wonderland Cookies, Butter, kan bara köpas från Remy på hans restaurang. För att göra det måste dock spelare ha slutfört uppdraget att ta Remy till sin by. När det är gjort, och hans restaurang är byggd, kan spelare köpa ingredienser från honom för mindre än 1 000 stjärnmynt. Efter att ha fått alla dessa ingredienser kommer Disney Dreamlight Valley- spelare att kunna göra Wonderland Cookies.

Vad mer kan man göra med Wonderland Cookies?

Förutom att äta dem för energi, kan Disney Dreamlight Valley- spelare göra Wonderland Cookies och ge dem till alla sina Disney-vänner. Varje dag finns det en chans att något föremål i spelet är favoritobjektet för en karaktär i byn.

Det finns inget sätt att förutsäga vad som kommer att bli det dagliga favoritföremålet för nästa dag, så om spelare vill göra ett gäng kistor och lagra föremål att förbereda, är det verkligen en bra strategi. Med många uppdateringar i horisonten skadar det aldrig att vara välfylld med alla möjliga föremål.

Disney Dreamlight Valley är tillgänglig nu på Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar