Det finns olika rätter som kan tillagas i Disney Dreamlight Valley. En av dessa rätter är ”äppelpajen”. Om du vill veta hur man gör äppelpaj i Disney Dreamlight Valley, då är du på rätt plats. I den här artikeln har vi täckt alla detaljer om Disney Dreamlight Valley: Hur man lagar äppelpaj.

Dina favoritkaraktärer lever i miljön i Disney Dreamlight Valleys äventyr. Många funktioner i spelet verkar vara inspirerade av Animal Crossing. Disney Dreamlight Valley erbjuder uppdrag, utforskning och underhållande aktiviteter med Disney-karaktärer. Det är en hybrid av en livssimulering och ett äventyrsspel. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Disney Dreamlight Valley: Hur man lagar äppelpaj

Det mycket grundläggande materialet som krävs för att laga allt i spelet är ”spis”. Det finns några sätt att låsa upp kaminen i Disney Dreamlight Valley. Dessa sätt är:

  1. Denna metod kan hjälpa dig att få kaminen gratis. Även om det är en ganska lång uppgift, kan du prova den här metoden om du vill spara några dollar. Du måste slutföra en uppgift som kallas ”Foodception”-uppgiften i spelet. Du måste göra detta för Musse Pigg. När du är klar med uppgiften kommer du att kunna få en spis gratis.
  2. Du kan skapa din spis i spelet också. Se till att du har en pysselbänk och lägg alla nödvändiga material på pysselbänken. Materialen som krävs för att tillverka kaminen här inkluderar 2 glas, 1 svart passionslilja och 12 järntackor.
  3. En annan metod är att följa med Scrooge Mc Duck i öppningen av en butik. När du är klar kommer du att kunna köpa kaminen från själva butiken.

Eftersom du nu har skaffat en spis är det dags att samla ihop de ingredienser som krävs för att göra receptet. Ingredienserna inkluderar äpple, vete och smör. Du kan antingen odla dina egna grödor, eller så kan du köpa ingredienser som dessa från Goofy’s Stall. Observera att du också kan köpa dessa från en annan butik i spelet som kallas Remmy’s Store. Här kommer det sista steget. Allt du behöver göra är att helt enkelt samla ihop alla ingredienser och lägga dem på spisen. Efter att ha gjort detta kommer rätten att förberedas av sig själv.

Så nu vet du hur man lagar äppelpaj i Disney Dreamlight Valley. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar