Mario + Rabbids-serien var en överraskningssuccé för Nintendo Switch-spelare, och kombinerade Ubisofts Rabbids och Nintendos ikoniska Mario. Framgången med den första titeln har lett till Mario + Rabbids Sparks of Hope, en ambitiös uppföljare. Med många förbättringar och nya funktioner som läggs till kanske du undrar om det finns multiplayer i Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Finns det co-op i Mario + Rabbids Sparks of Hope?

Det kommer inte att finnas någon multiplayer eller co-op i Mario + Rabbids Sparks of Hope åtminstone inte i grundspelet. Det är dock möjligt att flerspelarfunktioner kommer att läggas till efter lanseringen eller i form av DLC som det var i Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Även om detta kan göra dem som gillade multiplayer i den tidigare titeln eller i allmänhet besvikna, kommer detta att tillåta Ubisoft att enbart fokusera på enspelarkampanjen. Och detta verkar löna sig eftersom Mario + Rabbids Sparks of Hopes ser ut att förbättras på nästan alla sätt.

Vi vet att Rayman kommer att gå med Mario + Rabbids Sparks of Hope som DLC, så det är möjligt att detta nya äventyr kommer att lägga till ett co-op- läge som Donkey Kong DLC ​​gjorde för Mario + Rabbids Kingdom Battle. Om detta råkar vara fallet kommer du att vilja ta tag i DLC om du vill spela med en vän i detta underbara nya äventyr.

För mer information om Mario + Rabbids, kolla in Ubisofts tillkännagivna Mario + Rabbids Sparks of Hope säsongspass, Gold Edition, Galactic Prestige Collection och mer och Ubisoft ger en djupare titt på Bowser, planeter och mer i Mario + Rabbids Sparks of Hoppas på Volsiz.

Lämna ett svar