Fortnite firar för närvarande sin femte födelsedag, och spelare kan vara med på festligheterna genom att arbeta igenom sina Birthday Quests. Dessa uppdrag instruerar fansen att utföra en mängd olika åtgärder, och de kommer att behöva kasta födelsedagspresenter och konsumera födelsedagstårta i olika matcher innan allt sagt och gjort. För att slutföra dessa två uppdrag måste spelare veta var de kan hitta födelsedagspresenter och födelsedagstårta i Fortnite säsong 4, och den här guiden är här för att peka dem i rätt riktning.

Fortnite: Födelsedagspresentplatser

Födelsedagspresenter kommer att visas som golvbyte under Fortnites 5:e födelsedagsevenemang, och spelare rekommenderas därför att fokusera sina sökningar på platser med ett överflöd av den typen av bytekälla. Medan de flesta namngivna platserna matchar den beskrivningen, är Rocky Reels, Synapse Station och Chonker’s Speedway några av de bästa platserna att leta efter födelsedagspresenter, och fans bör planera att landa på dem när en match startar.

För att notera är födelsedagspresenter av legendarisk sällsynthet, vilket betyder att fans som arbetar med det här uppdraget bör leta efter orangea föremål. Lyckligtvis verkar dessa föremål inte dyka upp lika sällan som ett typiskt legendariskt vapen i Fortnite, och fans borde stöta på dem med viss regelbundenhet. När en spelare i slutändan hittar en födelsedagspresent, bör de plocka upp den, kasta den på samma sätt som de skulle använda alla andra föremål som kan slängas och sedan samla bytet som finns inuti.

Fortnite: Födelsedagstårta platser

Födelsedagstårtor kan hittas på många av de namngivna platserna som är utspridda över Fortnites karta, och de har formen av en stor tårta omgiven av mindre skivor. Även om fans sannolikt kommer att stöta på födelsedagstårtor medan de söker efter presenter och i allmänhet deltar i deras matcher, är här en karta som belyser några positioner där efterrätten kan dyka upp:

Som en snabb punkt av betoning kräver Födelsedagstårta-uppdraget att godbiten konsumeras i olika matcher. Detta innebär att spelare måste gå med i minst fem matcher för att slutföra detta uppdrag, även om de alltid kan lämna sina matcher efter att ha ätit kaka om de vill påskynda ärendet. Det finns verkligen ingen brist på aktiviteter att engagera sig i i Fortnite Chapter 3 Säsong 4, och fans kanske vill kontrollera sina uppdragsloggar innan de överger en match.

Fortnite är tillgängligt för Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar