Genshin Impact Trial of the Scorching Sands webbevent firar den kommande releasen av Cyno, en femstjärnig Electro polearm-användare som du kan dra på den första bannern i version 3.1-uppdateringen. Webbevenemanget pågår från 23 september 2022 till 28 september 2022 och är öppet för alla spelare. Det tar bara några minuter att slutföra detta evenemang, så missa inte ett snabbt 40 Primogem-förråd.

Börja med att gå till den officiella webbeventsidan. Se till att du är inloggad på ditt HoYoverse-konto, som också är ditt Genshin Impact-konto. Välj rätt server och karaktär eftersom belöningar delas ut via e-post i spelet.

Hur man slutför Trial of the Scorching Sands webbevent i Genshin Impact

Detta webbevenemang är superenkelt: du måste hjälpa Cyno att packa sin väska innan du beger dig till öknen. På vänster sida av skärmen ser du en lista med saker du behöver packa:

  • x3 Full vattenskinn
  • x2 Fullt paket med proviant

De två objekten är inringade i bilden ovan. Klicka på vattenskinnet ( vänster cirkel ) tre gånger och paketet med proviant ( höger cirkel ) två gånger. Du kan klicka på Cynos ryggsäck till höger på skärmen för att ta bort föremål för att tömma utrymmet. Dessutom, när påsen är full, kommer du att ges möjlighet att utöka lagerutrymmen genom att göra följande:

  • Dela eventet.
  • Visa innehåll i den nya versionen.
  • Kolla och följ Genshin Impact på Twitter.

När du har packat alla nödvändiga föremål, klicka på Gå mot öknen till höger för att följa med Cyno och slutföra webbeventet. Du kommer att belönas med x40 Primogem, x3 Vajrada Amethyst Fragment, x20 000 Mora och x2 Mystic Enhancement Ore. Dessa kommer att skickas till din e-post i spelet inom fem till tio minuter. Om du inte får belöningarna, dubbelkolla för att se till att du spelade webbeventet med rätt konto.

Kolla in vår Genshin Impact Melody of Dreamlike Wanderings HoYoLAB eventguide för att slutföra ännu ett enkelt webbevent.

Lämna ett svar