Kapital är en av valutorna i Gundam Evolution som spelare kan använda för att låsa upp helt nya enheter. Specifikt kan varje enhet i spelet låsas upp med 1 980 kapital, och denna summa av valutan kan tjänas utan att spendera några verkliga pengar. Vissa spelare kan dock vara otydliga om hur de kan få kapital i Gundam Evolution, och den här guiden är här för att belysa saken.

Gundam Evolution: Hur man skaffar kapital

Spelare som är intresserade av att tjäna kapital bör först fokusera sina ansträngningar på att ta itu med alla nybörjarutmaningar, som kan ses genom att klicka på Utmaningsbannern på startskärmen. Faktum är att dessa utmaningar ger kapital när de är klara, och fans borde ha tillräckligt med valuta för att låsa upp en enhet när de har arbetat igenom dem alla. Gundam Evolution- spelare kan dock inte lösa alla nybörjarutmaningar på en gång, eftersom de måste slutföras under flera dagar.

Fans kan också hämta lite kapital från det kostnadsfria spåret av Gundam Evolutions Season Pass, som kan ses genom att klicka på Season Pass-bannern på hemskärmen. Mer specifikt tilldelas 1 000 kapital till spelare som når nivå 18 på säsongspasset, och ytterligare 1 000 tilldelas på nivå 58. Fans av hjälteskyttar rekommenderas därför att lägga lite arbete på att konsekvent slutföra spelets dagliga och veckovisa utmaningar, som att göra så kommer att tillåta dem att avancera genom nivåerna i säsongskortet.

För att notera, det finns sätt att låsa upp enheter i Gundam Evolution utan kapital, även om de alla kräver att spelare använder verkliga pengar. Till exempel kan fans låsa upp en enda enhet för 990 EVO-mynt, spelets premiumvaluta. Även om det faktiskt inte är möjligt för spelare att köpa EVO-mynt i skrivande stund, kommer det att ändras den 23 september klockan 19:00 PST. Det är faktiskt vid den tiden som fans kan köpa denna premiumvaluta från spelbutiken och sedan fortsätta att låsa upp karaktärerna de vill ha.

EVO-mynt kan också tjänas från Premium Season Pass, som kan låsas upp för 990 EVO-mynt. Medan vissa Gundam -fans kanske föredrar att kringgå Premium Season Pass och helt enkelt använda sina mynt för att köpa enheter direkt, finns det andra belöningar på den betalda banan som kan få dem att ompröva. Som sagt, det är viktigt att nämna att spelare inte kommer att få tillbaka sina 990 EVO-mynt från passet förrän de når nivå 59, vilket kan visa sig vara ett riktigt jobb.

Gundam Evolution är tillgänglig för PC och släpps den 1 december 2022 för PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X.

Lämna ett svar