Även om Adopt Me  utan tvekan erkänns som en rollspelsupplevelse av de flesta spelare, innehåller den också en handfull funktioner som fans av alla genrer kan njuta av, inklusive obbys! Faktum är att, till många spelares förvåning, tjänas de enda märkena som finns tillgängliga i hela Adopt Me-upplevelsen genom att slutföra dessa obbys. Ett av de enklaste märkena att tjäna, enligt vår mening, är märket Ancient Ruins, som finns detaljerat i den korta guiden nedan.

Hur man tjänar märket Ancient Ruins i Adopt Me

Som nämnts ovan, tjänas varje märke i Adopt Me genom att ge sig igenom och slutföra motsvarande hinderbana, med totalt sju märken tillsammans. För att börja vår resa med att erhålla Ancient Ruins-märket och besegra Ancient Ruins-obbyn i processen måste vi först hitta Obbies-  byggnaden på Adoption Island.

Att hitta Obbies-byggnaden

När du har kommit in på Adoption Island, huvudområdet i Adopt Me, leta efter den stora sandiga parken/lekplatsen på bilden nedan och närmar dig den.

Bakom den höga rutschkanan i den här parken finns en liten byggnad märkt Obbies — det här är byggnaden som vi måste gå in i.

Inuti denna byggnad finns sju portaler, en för varje obby.

För att få märket Ancient Ruins måste vi gå in, du gissade rätt, portalen Ancient Ruins.

Slutför de gamla ruinerna Obby

Väl inne i Ancient Ruins obby måste vi nå slutet av den genom att springa, hoppa och klättra oss över dess olika hinder och plattformar. Som nämnts ovan borde det lyckligtvis inte vara så svårt att slutföra Ancient Ruins obby, bara se till att ta dig tid och se vart du hoppar när du går!

När du närmar dig slutet av obbyn bör du se en liten byggnad märkt Finish! — När du går in i den här byggnaden kommer du att teleportera dig tillbaka till Obbies huvudbyggnad och utlösa märket Ancient Ruins att visas på din skärm. Grattis, du klarade en obby på nivå fyra och fick motsvarande märke!

Letar du efter mer Adopt Me-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur du får Coastal Climb-märket i Adopt Me Roblox eller hur du får Pyramid-märket i Adopt Me Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar